Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Υφυπουργός αθλητισμού – επίθεση: Δύο συλλήψεις 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υφυπουργός αθλητισμού – επίθεση: Δύο συλλήψεις 

Υφυπουργός αθλητισμού - επίθεση: Οι προσαγωγές έγιναν κράτηση για δύο από την αστυνομία για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο

Υφυπουργός αθλητισμούεπίθεση: Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Συλλήψεις, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή, μετά τις τέσσερις προσαγωγές στις οποίες είχε προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία. Και αυτό, στον απόηχο της επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Κρήτη πρόκειται για δύο άντρες, ηλικίας 31 και 35 ετών. 

Από την πλευρά της αστυνομίας φέρονται να είναι ένας καθηγητής και ένας φοιτητής. Μάλιστα,  είχαν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια από την αστυνομία. Από την έρευνα που ακολούθησε προεκυψε σύλληψη της μίας γυναίκας, αλλά για λόγο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση της επίθεσης στο γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Υφυπουργός αθλητισμού – επίθεση: Το χρονικό

Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο πραγματοποίησε μικρή ομάδα ατόμων. Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του κ. Αυγενάκη και προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη απ΄όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις