Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Σε Ρόδο και …Κρήτη x2
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Σε Ρόδο και …Κρήτη x2

Σούπερ Λιγκ 2 - 11η αγωνιστική: Ο Διαγόρας υποδέχεται τον Καραϊσκάκη και στην Κρήτη η Ιεράπετρα τα Τρίκαλα και τα Χανιά τον Ιωνικό!

Σούπερ Λιγκ 211η αγωνιστική: Σε τρία μέτωπα ανοίγει η αυλαία του διήμερου προγράμματος για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Με παιχνίδια, μάλιστα, που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον! Ολες οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματισμένη ώρα έναρξης 14:45. Στη Ρόδο ο τοπικός Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να βάλουν τρίτη νίκη στη σειρά κάτι που ίσως τους επιτρέψει να περάσουν πρώτοι έστω και προσωρινά. Ο Καραϊσκάκης, πάντως, μετά από σερί ηττών που τον προσγείωσε απότομα, μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση.

Στην Ιεράπετρα ο τοπικός ΟΦΙ υποδέχεται τα Τρίκαλα με ένα και μοναδικό στόχο. Την νίκη που θα επιτρέψει στον Καβακά και την ομάδα του να ελπίζουν βάσιμά σε παραμονή στην κατηγορία. Τα Τρίκαλα, άλλωστε, με τρεις σερί ήττες υποχωρούν διαρκώς στην βαθμολογία, αφού δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ανετα τα Χανια

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Με Παπαδόπουλο τα Χανιά

Στο τρίτο ματς της ημέρας, τα Χανιά θα υποδεχθούν τον Ιωνικό. Η ομάδα της Κρήτης θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι μετά την αλλαγή σκοπιάς στην τεχνική ηγεσία. Το γενικό πρόσταγμα πλέον ανήκει στο Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος μόλις προ ημερών αποχώρησε από την Παναχαϊκή. Ο Παπαδόπουλος, έρχεται να φέρει πνοή Σούπερ Λιγκ στα Χανιά. Εχει κάτσει στον πάγκο της Ξάνθης και του ΟΦΗ αλλά και σε μεγάλες ομάδες της Κύπρου (Ολυμπιακός Λευκωσίας, Εθνικός Αχνας). Από την άλλη ο Ιωνικός έχει την ευκαιρία να πατήσει και πάλι κορυφή αφού Εργοτέλης έκανε ήττα μεσοβδομάδα στην Δράμα και έμεινε στους 19 βαθμούς.

ισοπαλια παραχωρησε η Δοξα

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις