Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Η Σοφούλα θα ψευδομαρτυρήσει υπέρ του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Η Σοφούλα θα ψευδομαρτυρήσει υπέρ του

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια που έρχονται. 

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια που έρχονται. Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» Ξεκινάει η δική του Μάνου Βόσκαρη είναι η βασική πλοκή των «Άγριων Μελισσών» που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. Έχουμε μία καθοριστική επιστροφή από τα παλιά. Ο δεσμοφύλακας της Ελένης, Λάζαρος Γκούμας, επιστρέφει για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη εναντίον του Βόσκαρη, που κατηγορείται για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές της Θεσσαλίας.

Τον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα ερμηνεύει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας, σκληρός άνθρωπος, που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Όμως, γνωρίζει για τους βιασμούς, για την έκτρωση της Ελένης στη φυλακή και την είχε βοηθήσει να αποδράσει.

Η Σοφούλα Τόλλια πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του συζύγου της και θα το κάνει θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και αυτή θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα πολύ αργότερα θα καταλάβει το τέρας που λέγεται Βόσκαρης και θα αντιδράσει ζητώντας τη βοήθεια του Άγγελου. Μια ανατροπή τη δεύτερη μέρα της δίκης θα έρθει να αλλάξει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε σήμερα

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση … Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο… Θα λάμψει όμως η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει τη καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει όμως και τον Μιλτιάδη;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα… Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις