Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Στάση Δράμας!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Στάση Δράμας!

Σούπερ Λιγκ 2 - Εξ αναβολής: Η Δόξα εκτροχίασε το…. τρένο του Εργοτέλη, κέρδισε 1-0 και φρέναρε τους πρωτοπόρους - Πέμπτο σερί αήττητοι οι “Μαυραετοί”

Σούπερ Λιγκ 2Εξ αναβολής: Όλα τα τρένα κάνουν στάσεις, έτσι κι αυτό του Εργοτέλη. Μετά από ένα εκπληκτικό σερί που έφερε την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ 2, ήρθε και η ήττα που προσγείωσε τους Ηρακλειώτες. Το Εξ αναβολής ματς στη Δράμα έβγαλε νικήτρια τη Δόξα που από την πλευρά της χτίζει το δικό της σερί. Έχει πια πέντε σερί ματς δίχως ήττα, τα τρεις νίκες. Και με 11/15 κερδισμένους βαθμούς από αυτή την πεντάδα αγώνων βρίσκεται στην 9η θέση μεν, αλλά με 11 βαθμούς και δύο ματς λιγότερα (ένα από την Ξάνθη και τον Απόλλωνα Λάρισας). Τα οποία αν κερδίσει μπορεί να φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση! Ο Εργοτέλης παραμένει πάντως στην πρώτη θέση, στο +1 από τον Ιωνικό και η μάχη κορυφής παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και με… πολλούς μνηστήρες. 

Το παιχνίδι δεν άρχισε ιδανικά για τη Δόξα Δράμας που έχασε τον Αγιώτη στο 18’ λόγω τραυματισμού. Ο Κολιτσιδάκης αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αλλά η απόδοση της ομάδας του δεν φάνηκε να χωλαίνει. Στο 45’, μάλιστα, οι “Μαυραετοί” δικαιώθηκαν, όταν με σουτ του Μενσά πήραν το προβάδισμα στο σκορ (1-0). Στην επανάληψη ο Ερτογέλης μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να επιστρέψει στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Ο Ταουσιάνης πέρασε Μπουρσέλη και Κόνραντ στο παιχνίδι αντί των Κοκκίνη και Πατρινού. 

φρενο στην πορεια του Εργοτελη

Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Μεγάλη ευκαιρία

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων για να μπουν στο ματς δεν ευοδώθηκε και μάλιστα στο 76’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Η εξαιρετική προσπάθεια του Κόνραντ η μπάλα έφτασε στον Μπουρσέλη που έβγαλε άριστη σέντρα στον Μανουσάκη. Αυτός έκανε φοβερό σουτ στην κίνηση και ο Στεφανάκος έδιωξε τόσο, όσο να βγει η μπάλα εκτός εστίας και να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 83’ έχασε μεγάλη ευκαιρία και ο Μανουσάκης και το 1-0 σφράγισε το ματς.

πέντε αήττητη η Δοξα

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις