Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Εχει περάσει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Εχει περάσει

EUL - Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο ματς με τους Αυστριακούς για την ομάδα του Μουρίνιο μετά το 1-4 στην ουδέτερη Ουγγαρία 

EULΤότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει πρώτη αναμέτρηση από τις 16 της πρώτης φάσης τον νοκάουτ του Europa League. Η Τότεναμ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της την Βόλφσμπεργκερ της Αυστρίας, στη ρεβάνς του 4-1 από την Ουγγαρία, όπου διεξήχθη σε ουδέτερο το πρώτο ματς. Ένα ματς στο οποίο αναμενόταν να κάνει αρκετές αλλαγές η Τότεναμ, σαν πολύ βασική και με τέρματα τον Σον, Μπέιλ, Λούκας Μόουρα και Κάρλος Βινίσιους εξασφάλισε πρακτικά το εισιτήριο στους “16” από τα πρώτα 90’.

Μολαταύτα o Μουρίνιο δηλώνει έτοιμος να παρατάξει εντεκάδα πάρουμε με αυτή του πρώτου αγώνα. Και αυτό παρότι δεν υπάρχει στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ ή του ΟΥΕΦΑ προηγούμενο ομάδας που έχασε το πρώτο ματς με τρία γκολ διαφορά και τελικά να περάσει. “Η αρχική μας σύνθεση θα είναι πολύ όμοια με αυτή που ξεκίνησε το ματς στην Ουγγαρία. Θέλουμε να πάμε δυνατά” είπε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός Πορτογάλος.

βασικους ο μουρινιο

EUL – Τότεναμ vs Βόλφσμπεργκερ: Ροτέισον οι Αυστριακοί

Οι Αυστριακοί, πάντως, αναμένεται να έχουν αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους ώστε να έχουν ξεκούραστους παίκτες στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Αλτά. Αύριο στις σοβαρές ελπίδες πρόκρισης δεν μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό οποιουδήποτε σοβαρού ποδοσφαιρικού παρατηρητή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00.

ανετα η Τότεναμ

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις