Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατύχημα σοκ – Τάιγκερ Γουντς: Σε κρίσιμη κατάσταση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατύχημα σοκ – Τάιγκερ Γουντς: Σε κρίσιμη κατάσταση

Ατύχημα σοκ - Τάιγκερ Γουντς: Ο παίκτης θρύλος στην Ιστορία του γκολφ είχε σοκαριστικό ατύχημα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ατύχημα σοκΤάιγκερ Γουντς: Σοκ στις ΗΠΑ με τροχαίο που έχει εμπλακεί ο ζωντανός θρύλος του Γκολφ, ο πιο γνωστός παίκτης του αθλήματος στην ιστορία, ο Τάιγκερ Γουντς. Ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Τάιγκερ Γουντς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, αυτό αναποδογύρισε και προσέκρουσε σε δέντρα! Μάλιστα δεν προκύπτει εμπλοκή και άλλου αυτοκινήτου στο τροχαίο.

Στο ΙΧ επέβαινε ο Αμερικανός γκόλφερ, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός. Ομως ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Και προς ώρας δεν προκύπτουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

https://twitter.com/JClarkNBCS/status/1364300748532686850

Ατύχημα σοκ – Τάιγκερ Γουντς: Χειρουργείο

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γουντς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως αρκετά σοβαρή. Βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο, χωρίς να υπάρχουν αυτή τη στιγμή άμεσοι φόβοι για την ζωή του.

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις