Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Τιμωρία ενόψει!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Τιμωρία ενόψει!

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: Στο πρώτο ματς μετά την τυπική επιστροφή του στη σύνθεση του ΔΣ του συλλόγου την έπεσε στους διαιτητές και γράφτηκε στο φύλλο αγώνα

ΟλυμπιακόςΜαρινάκης: Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΔΣ του Ολυμπιακού με την ιδιότητα του προέδρου. Μετά τις δικαστικές περιπέτειες των τελευταίων χρόνων, που τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τη θέση του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε ξανά την προεδρία του πειραϊκού συλλόγου. Το πρώτο του παιχνίδι ήταν αυτό με τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, κατάφερε να γράψει το όνομα του το φύλλο αγώνος.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, στον οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στη φυσούνα. Εκεί φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον Δωδεκανήσιο ρέφερι. Μολονότι στο παιχνίδι δεν προέκυψαν ιδιαίτερες εντάσεις και είχε σημαντικές αμφισβητούμενες φάσεις.

βραβειο ο Σιδηροπουλος

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Στο Φύλλο Αγώνος

Η λεκτική επίθεση Μαρινάκη κατά των διαιτητών, πάντως, καταγράφηκε κανονικά στο Φύλλο Αγώνα από τον Σιδηρόπουλο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται αμέσως μετά την τυπική επιστροφή του, να …τσιμπήσει την πρώτη του “καμπάνα” το αφεντικό του Ολυμπιακού. Κάτι που θα φανεί με την συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας.

εγινε η αναβληθεισα συνεδριαση της επο

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις