Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler 19/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή
LIFESTYLE

MasterChef spoiler 19/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή

MasterChef spoiler 19/2: Αφορμή θα είναι το ωμό πιάτο που σέρβιρε ομάδα στους κριτές.

Πανικός θα επικρατήσει την Παρασκευή (19/2) στο MasterChef, καθώς ξεκίνησαν οι πρώτοι τσακωμοί ανάμεσα στους παίκτες και σκεφτείτε πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή! Οι κλίκες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο σπίτι, όμως ο πρώτος μεγάλος τσακωμός θα συμβεί μετά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Αφορμή θα είναι το ωμό πιάτο που σέρβιρε ομάδα στους κριτές, με αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στο trailer της Παρασκευής, ένας παίκτης να αντιδράσει απορώντας ειρωνικά, ενώ ακούγονται και εκφράσεις όπως «ξεφτίλας» και «μην με ακουμπάς».

MasterChef 5: Το πλεονέκτημα που δίνει η κάρτα ασυλίας

Αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης το πλεονέκτημα του MasterChef 5, το οποίο η παραγωγή χαρακτηρίζει και το πιο ισχυρό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό. Στην πρώτη δημιουργική δοκιμασία ο σεφ από την Πάτρα, Νίκος Σκορδάκης, ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και ήταν εκείνος που πήρε την κάρτα ασυλίας. Μια κάρτα που έδινε όμως στον κάτοχό της και ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που θα επηρέαζε όλο το παιχνίδι, ως το τέλος του «MasterChef 5».

Η ομαδική διαδικασία του «MasterChef 5» προέβλεπε δύο ομάδες με τρεις υπαρχηγούς και μια διαδικασία αλλαγής πόστου. Αφού οι αρχηγοί διάλεξαν τους παίκτες για τις ομάδες τους, όπως έχουμε συνηθίσει στο «MasterChef 5», o Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε το πλεονέκτημα στον Νίκο Σκορδάκη. Ο παίκτης είχε τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα με την οποία θα μαγειρεύει ως το τέλος του παιχνιδιού στο «MasterChef 5». Φυσικά, με αυτό το δεδομένο, έπρεπε να γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις, καθώς η «τριάδα της φωτιάς» και η Μαρίνα ήθελαν διακαώς να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Και εκεί είδαμε ένα αλαλούμ με τον Νίκο να ανταλλάσει τον Πάνο με την Μαρίνα, μετά να αλλάζει την Μαρίνα με την Ανούς και αμέσως μετά να αλλάζει την Ανούς με τον Τζιοβάνι.

Πλέον το MasterChef χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα που θα είναι αντίπαλες μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο Νίκος παραχώρησε την αρχηγία του στον Αλέξανδρο Ακριτίδη κι η Κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη Αυλωνίτη. Οι αρχηγοί μπορούν να δοκιμάσουν και να δώσουν συμβουλές αλλά όχι να μαγειρέψουν κι οι υπαρχηγοί που θα είναι τρεις σε κάθε ομάδα θα μπορούν να επιβλέπουν είτε το κρέας είτε το ψάρι είτε το γλυκό από την μαγειρική δοκιμασία που ετοιμάζεται με τρία πρωτότυπα αλλά και τρία αντίγραφα πιάτα.

MasterChef 5: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης προβλέπει τους 5 φιναλίστ

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Masterchef, και οι παίκτες να μην έχουν δείξει ακόμη τα δυνατά τους χαρτιά, ωστόσο όλα δείχνουν πως φέτος το παιχνίδι θα παιχτεί διαφορετικά. Όπως ανακοίνωσαν, άλλωστε, οι κριτές οι δύο ομάδες, όπως σχηματίστηκαν σε προηγούμενο επεισόδιο, θα βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά, με τους παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι να έχουν ήδη μπει σε σκληρό ανταγωνισμό. Η μάχη της επικράτησης μέχρι τον τελικό για τη διεκδίκηση του επάθλου θα είναι διαρκείας. Στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, οι συντελεστές της εκπομπής, ζήτησαν από τον νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη, να κάνει την πρόβλεψή του. Ποιοι θα είναι οι 5 που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του reality μαγειρικής; Ο Masterchef, Σταύρος Βαρθαλίτης, φτιάχνει τη δική του dream team, η οποία απαρτίζεται από τους:

Νίκος Σκορδάκης,

Μαργαρίτα Νικολαΐδη,

Στέφανος Χίλας,

Ιωάννης Αυλωνίτης,

Μαρία Λαζαρίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις