Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοκκίνου – Μπότση: «Γνώριζα εδώ και πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε η Τζένη»
LIFESTYLE

Κοκκίνου – Μπότση: «Γνώριζα εδώ και πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε η Τζένη»

Κοκκίνου - Μπότση: Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε εχθές στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για την καταγγελία της Τζένη Μπότση.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης (18/2) η Έλλη Κοκκίνου  μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η κουμπάρα της Τζένη Μπότση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως ήξερε πολύ καλά την ιστορία που κατήγγειλε. «Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι, την ήξερα την ιστορία, την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σ’ εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια.

Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο». Η ίδια, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μην φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί».

Καταγγελία από Τζένη Μπότση

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, μετά από την ανοιχτή καταγγελία πριν από μερικές ημέρες, 14 γυναίκες έχουν καταγγείλει το ίδιο πρόσωπο, με τα περιστατικά να φέρεται να έχουν λάβει χώρα από το 1993 έως το 2015. Περιγράφοντας τη δική της ιστορία, η Τζένη Μπότση είπε πως το συμβάν έγινε το 1994, μόλις είχε τελειώσει τη δραματική. Τότε ο σκηνοθέτης επικοινώνησε μαζί της και της πρότεινε να παίξει την πρωταγωνίστρια ένα έργο, τον «Εραστή» του Χάρολντ Πιντερ. Σύμφωνα με όσα είπε η ηθοποιός, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός (ο οποίος έχει στείλει εξώδικο στα Μέσα Ενημέρωσης να μην χρησιμοποιείται το όνομά του) την κάλεσε στο θέατρο κι επειδή εκεί γίνονταν εργασίες, της είπε να πάνε στο προσωπικό του γραφείο στου Ζωγράφου, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν ένα διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης είπε στην κ. Μπότση να πει κάποια λόγια εκτός κειμένου, που περιείχαν βωμολοχία και χυδαίες εκφράσεις. Η ίδια του είπε ότι δεν μπορεί και αυτός της είπε να φύγει και να το σκεφτεί. «Ξαναπήγα στο ίδιο μέρος,  μου ζητήθηκε να φοράω φούστα, με έβαλε να χορέψω και με έβαλε να γυρίσω στον τοίχο, ένιωσα πολύ κοντά την ανάσα του, γύρισα και τον είδα να αυτοϊκανοποιείται», συνέχισε η ηθοποιός. Η ίδια ανέφερε πως το πρώτο που έκανε ήταν να ουρλιάξει και να φύγει ενώ δήλωσε πως δεν μπορούσε να το πει στους γονείς της γιατί δεν θα την άφηναν να ασχοληθεί με το θέατρο. Παράλληλα, σημείωσε πως το αποκάλυψε μόνο σε μια κοπέλα που της ζήτησε να επίσης πάει σε ακρόαση, και κατάφερε έτσι να την προστατεύσει.

Δείτε ακόμη:

Χειροπέδες στον Mad Clip μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας
Ο Φιλιππίδης χαιρέτισε τον… «Πλάτανο» – Στη θέση του ο Χαλκιάς
Έλενα Κρεμλίδου: Όταν φωτογραφήθηκε γυμνή για το playboy

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις