Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαλκιάς Πλάτανος: Αλλαγή σκυτάλης
LIFESTYLE

Χαλκιάς Πλάτανος: Αλλαγή σκυτάλης

Χαλκιάς Πλάτανος: Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μένιο, αδερφό του Παρασκευά, ο οποίος εξαφανίζεται από τον Πλάτανο.

Πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» υπό το βάρος των συνεχιζόμενων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού. Τη θέση του θα πάρει ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, με τον οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνεργαστεί στα πρώτα βήματα της καριέρας του. Το πρωί της Πέμπτης, ο Τάσος Χαλκιάς έφτασε στο σετ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ώστε να πραγματοποιήσει το πρώτο του γύρισμα στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μένιο, αδερφό του Παρασκευά, ο οποίος εξαφανίζεται από τον Πλάτανο. «Πρώτο γύρισμα σήμερα, ξεκινάμε και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά. Ο “Μένιος” είναι χωριανός από τον Πλάτανο και με την ευκαιρία τώρα που ο αδελφός του έχει μπει σε κάποιο θέμα προβληματικό, πηγαίνει για να βοηθήσει. Θα είμαι στη σειρά από εδώ και πέρα» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς στις πρώτες δηλώσεις του.

Πέτρος Φιλιππίδης

Χαλκιάς Πλάτανος: «Δεν ανέβαινα ποτέ στα σύννεφα για να πέσω κάτω»

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε, μιλώντας στο Open, πως: «Για να πέσει κανείς από τα σύννεφα, πρέπει να ανέβει πρώτα. Δεν ανέβαινα ποτέ στα σύννεφα για να πέσω κάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις