Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: Θα γίνει μαμά η γνωστή παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: Θα γίνει μαμά η γνωστή παρουσιάστρια

Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: Φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περιμένει παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μετά την ευχάριστη ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για ακόμα μια παρουσιάστρια, η οποία έμαθε πρόσφατα τα χαρμόσυνα νέα περί εγκυμοσύνης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι δημοσιογράφοι πετυχαίνουν το ζευγάρι να κάνει συνεχώς κοινές δραστηριότητες, ενώ η Κωνσταντίνα εμπλουτίζει διαρκώς τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από αποδράσεις και ρομαντικές στιγμές. Το ερωτευμένο ζευγάρι σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον και η Κωνσταντίνα μετακόμισε στο σπίτι του αγαπημένου της στην Γλυφάδα. Η Καινούργιου ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Σταθοκωστόπουλο με τα δημοσιεύματα της εποχής όμως να έλεγαν πως χώρισε με τον επιχειρηματία, επειδή δεν την ενέκριναν οι γονείς του.

Αφορμή για το τέλος τότε, γράφτηκε πως ήταν ο «αποκλεισμός» της παρουσιάστριας από τον γάμο της αδερφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Δεν ήθελε η οικογένεια να την δει, έλεγαν οι «κακές γλώσσες» ούτε στον γάμο. «Δεν έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού επειδή η αδελφή του Βασίλη δεν την κάλεσε στον γάμο της στη Βενετία, σίγουρα όμως το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και με την Αφροδίτη δεν βοήθησε την κατάσταση» έλεγαν οι φίλοι. Αντίθετα όπως φαίνεται η Σπυροπούλου κάθε άλλο παρά τέτοια προβλήματα αντιμετωπίζει καθώς η αποδοχή είναι ξεκάθαρη. Και φτάνει πλέον μέχρι γάμο αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη.  Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 6 μήνες, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλώνει τρισευτυχισμένη και ότι έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Εμείς, αν ισχύει η εγκυμοσύνη, της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1988 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε και έχει μια μικρότερη αδελφή, την Κατερίνα. Μετά το σχολείο, πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε με το modeling, σε συνεργασία με το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά. Το 2007, διακρίθηκε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Εurope Face» και έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση, κάνοντας διαφημιστικά και λαμβάνοντας μέρος στη στήλη ομορφιάς της εκπομπής ”Καφές με την Ελένη” ως μοντέλο.  Τη σεζόν 2012-2013, ήταν μια από τους συμπαρουσιαστές της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή ”Μες στην καλή χαρά” του ALPHA ενώ τη σεζόν 2013-2014 συνέχισε στην ίδια εκπομπή, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής ”Σπίτι μου σπιτάκι μου” στο ίδιο κανάλι, η οποία διήρκησε τρεις σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από την τηλεόραση, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2018 ως διαγωνιζόμενη μέσα από την ελληνική εκδοχή του ριάλιτι ”Survivor” το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι ΣΚΑΪ. Τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας ”My Style Rocks” στο ίδιο κανάλι, ενώ το 2020, είναι διαγωνιζόμενη στο talent show ”Just the 2 Of Us” στο OPEN.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Δείτε ακόμη:

Χωρίς σουτιέν μάχεται η Ελευθερία Ελευθερίου
Γιώργος Λιβάνης: Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά στο «The 2Night Show»
Φάρμα: Αυτοί θα γίνουν αγρότες, τα ονόματα που «κλείδωσαν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις