Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιβάνης – Αρναούτογλου: Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά στην εκπομπή
LIFESTYLE

Γιώργος Λιβάνης – Αρναούτογλου: Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά στην εκπομπή

Γιώργος Λιβάνης - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Λιβάνη. 

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Λιβάνη. Η πορεία του στη μουσική, η τυχαία συμμετοχή του στο «X-Factor», η ευγνωμοσύνη του για τον Γιώργο Λεβέντη, η τρυφερή σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι παίκτρια στο φετινό Survivor 2021, αλλά και ο μεγάλος φόβος του για τα αεροπλάνα. Τέλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμηνεύει, με τη συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας, μεγάλες επιτυχίες και μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή του.

Ακόμη, στις 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Το «The 2Night Show», θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή, θα προβάλει ένα αφιέρωμα που φτιάχτηκε με πολλή συγκίνηση και πολλή αγάπη για έναν ερμηνευτή που θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας και τα τραγούδια του θα συντροφεύουν τις πιο δυνατές στιγμές μας.

Γιώργος Λιβάνης - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γιώργος Λιβάνης: Η φήμη για τη σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Εδώ και μέρες φημολογείται έντονα ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Μάλιστα, το μήνυμα που δέχθηκε η παίκτρια της Μπλε ομάδας στο έπαθλο επικοινωνίας από τον γνωστό τραγουδιστή ενίσχυσε την φημολογία. Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στην εκπομπή “Love it” και ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε. Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις