Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler 15/2: Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία απόψε
LIFESTYLE

Survivor Spoiler 15/2: Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία απόψε

Survivor Spoiler 15/2: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και ποιοι θα κερδίσουν;

Στο Survivor δεν σταματούν οι εκπλήξεις, μάλιστα στην ομάδα των μπλε όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο έχει γίνει χαμός. Πιο αναλυτικά, οι Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς είναι ουσιαστικά ξένα σώματα μετά το παράπτωμά τους. Μάλιστα και οι δύο δηλώνουν αμετανόητοι για όσα έκαναν, ενώ ο Αλέξης από την άλλη έκανε την ομάδα του άνω – κάτω, αναφέροντας διάφορες πληροφορίες που σίγουρα εμείς ως θεατές δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν ή όχι. Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor οι «μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν, όμως σήμερα τα πράγματα αλλάζουν και πάλι. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η κόκκινη ομάδα κατακτά σήμερα την πέμπτη συνεχόμενη ασυλία. Όπως καταλαβαίνεται Κρις και Αλέξης είναι πλέον οι εύκολοι στόχοι στην ομάδα τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ψηφιστούν. Εκτός αν καταφέρει ένας από τους δύο να πάρει την ατομική ασυλία.

Πλέον στο Survivor έχουμε και πολλά θέματα μεταξύ των παικτών. Γίνονται πραγματάκια στην κυριολεξία. Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης έχουν αναστατώσει όλους τους μπλε με όσα κάνουν και λένε. Ειδικά ο Αλέξης Παππάς είναι σε μια κατάσταση που δεν υπολογίζει τίποτε και κανέναν. Φάνηκε αυτό από τον τρόπο που μίλησε στην Άννα Μαρία. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανε τη θέση του στους μπλε ακόμα χειρότερη. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτό τον τρόπο, χωρίς αφορμή.

Survivor landscape

Ασφαλώς και θα μπορούσε να βρει κάτι άλλο να πει. Τέτοια επίθεση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και με την κάμερα μπροστά; Βαρύ ρε Αλέξη αγόρι μου. Σιγά κι εσύ. Βέβαια στο σημερινό επεισόδιο έχουμε αγώνα ασυλίας, αγώνισμα ατομικής ασυλίας και συμβούλιο του νησιού. Εκεί, όπως πάντα, θα γίνει πάλι ένας μικρός πανικός. Ο Τριαντάφυλλος θα την… πέσει στον Αλέξη Παππά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Α, ρε «Ντάφυ» ιππότη! Μορφή! Θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον η συζήτηση ανάμεσά τους. Σαρωτική συζήτηση, σαν τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor που κάνουν χαμό! Όλα αυτά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Δείτε ακόμη:

Φάρμα: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στο παιχνίδι
Ενώπιος Ενωπίω: Ποια είναι η αποψινή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου;
MasterChef 5: Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις