Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler: Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler: Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής

MasterChef 5 spoiler: Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές.

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 12/2 οι δοκιμασίες του bootcamp στο MasterChef 5 με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για τις τελευταίες ποδιές. Μετά το τέλος του επεισοδίου συμπληρώθηκε η 24αδα των παικτών που θα μπουν στο σπίτι. Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές. Το κλίμα πάντως στο σπίτι είναι τεταμένο, μιας και οι παίκτες δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι και τσακώθηκαν! Πρώτα όμως θα έχουν το πρώτο Mystery Box της σεζόν και κάπου εκεί θα δούμε την χρυσή κάρτα που θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια του ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτό που αλλάζει είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.

MasterChef 5

MasterChef 5: Αυτοί μπαίνουν στο σπίτι

Οι 24 παίκτες του Masterchef 5 είναι πλέον γεγονός. Μετά από πολλές οντισιόν και έπειτα από τις φάσεις του bootcamp, οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς κατέληξαν στους φετινούς διαγωνιζόμενους, που θα δώσουν μάχη στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Οι 24 καλύτεροι μάγειρες ξεκινούν το ταξίδι τους για την κατάκτηση της μαγειρικής κορυφής!

MasterChef 5: Πανικός κατά την είσοδο των παικτών

Οι 24 υποψήφιοι νικητές του φετινού ριάλιτι μαγειρικής μπήκαν στο σπίτι και φυσικά επικράτησε ένας μικρός… χαμός! Και αυτό γιατί το τριώροφο που θα φιλοξενήσει για τους επόμενους μήνες τους παίκτες του φετινού κύκλου έχει πολλά και διάφορα δωμάτια, άλλα με τρία κρεβάτια, άλλα με έξι και τέλος πάντων δεν μπορούσαν με τίποτα να τα χωρίσουν σε άντρες και γυναίκες.

Οι κοπέλες του φετινού κύκλου είναι 10 ενώ οι άντρες είναι 14, κάτι που σημαίνει ότι ήταν λίγο δύσκολο να χωριστούν. Όλοι γυρνούσαν από το ένα δωμάτιο στο άλλο και άκρη δεν βρισκόταν. Τελικά οι πιο… ψύχραιμοι αποφάσισαν να συγκαλέσουν συμβούλιο στο σαλόνι προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού όλοι και με δημοκρατικές διαδικασίες πώς θα μοιράζονταν τα δωμάτια.

Οι άντρες του σπιτιού λοιπόν, αποφάσισαν να παραχωρήσουν ένα 4κλινο και ένα 6κλινο δωμάτιο για να κοιμούνται τα κορίτσια και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στα υπόλοιπα δωμάτια. Έτσι βρέθηκε η λύση και η πρώτη δουλειά όλων στο σπίτι ήταν να ανάψουν το τζάκι και να καθίσουν γύρω από αυτό για να γνωριστούν καλύτερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις