Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Σοφία Παυλίδου: Η ηθοποιός μπαίνει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα – Σοφία Παυλίδου: Η ηθοποιός μπαίνει στο παιχνίδι

Φάρμα - Σοφία Παυλίδου: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τηλεοπτικού ριάλιτι ''Φάρμα''.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη “Φάρμα” και η τελική επιλογή των παικτών που θα δούμε στο νέο reality του ΑΝΤ1 είναι γεγονός. Το ριάλιτι εγκλεισμού που είχε παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Ηλίας Βαλάσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες που γνωρίζαμε πως ετοιμάζονται να φορέσουν τις γαλότσες τους και να γνωρίσουν, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι όχι, τον αγροτικό τρόπο ζωής είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Θανάσης Πάτρας, η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστή μέσα από το “Πρωινό” μια ακόμη συμμετοχή και αυτή είναι της ηθοποιού, Σοφίας Παυλίδου.

Φάρμα – Σοφία Παυλίδου: Ποια είναι η ηθοποιός

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς Καραμπόλα. Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά ”Οι αναιδέστατοι” στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο ρόλος της Ελένης στη σειρά Ένα κι ένα την επόμενη σεζόν. Την περίοδο 2002-2003 έλαβε μέρος στις σειρές Δροσουλίτες και Εκπαιδεύοντας τον Μπαμπή. Το 2005, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Το καφέ της Χαράς.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά Θα βρεις το δάσκαλό σου. Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το Κόκκινο Δωμάτιο. Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού Χρύσας Ξενάκη στη δραματική σειρά Ιατρικό απόρρητο στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές Καλές δουλειές, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Οι Συμμαθητές και Μάλιστα, Σεφ! Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της συμμετοχή το 2018 στην ταινία Αιγαίο SOS.

Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου: Η προσωπική της ζωή

Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Σοφία Παυλίδου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις