Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκαν Μαρκλ πρίγκηπας Χάρι: Μεγαλώνει η οικογένειά τους
LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκηπας Χάρι: Μεγαλώνει η οικογένειά τους

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκηπας Χάρι: «Πράγματι ότι ο Archie θα αποκτήσει ένα μικρό αδελφάκι. Ο Δούκας και η Δούκισσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Η οικογένεια του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μεγαλώνει, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσαν οι ίδιοι την Κυριακή με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που προώθησαν στα media, στην οποία είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν. «Πράγματι ότι ο Archie θα αποκτήσει ένα μικρό αδελφάκι. Ο Δούκας και η Δούκισσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. Μετά από την άσχημη εμπειρία της αποβολής που βίωσαν τον περσινό Νοέμβρη οι δυο τους μπορούν και πάλι να χαμογελάσουν καθώς περιμένουν να γίνουν και πάλι γονείς.

Στο μεταξύ οι σχέσεις του ζεύγους με το παλάτι δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους. Η Μέγκαν Μαρκλη ισχυρίζεται ότι το Μπάκιγχαμ υπαγόρευσε τη διαγραφή των πρώτων ονομάτων της από το πιστοποιητικό γέννησης του πρωτοτόκου της. Όπως αποκαλύφθηκε τα ονόματα «Ρέιτσελ Μέγκαν» έχουν αφαιρεθεί από το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι, διατηρώντας μόνο το «Αυτού Υψηλότητα δούκισσα του Σάσεξ». Το πιστοποιητικό του Άρτσι καταχωρήθηκε στις 17 Μαϊου 2019, μετά την γέννησή του 11 ημέρες νωρίτερα. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα, στις 6 Ιουνίου, το όνομα της μητέρας στο πιστοποιητικό άλλαξε. Μέσω του εκπροσώπου της, η Μέγκαν Μαρκλ είπε επίσης ότι είναι «προσβλητικό» να υποδηλώνεται πως θα ήθελε να μείνει «ανώνυμη» στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της.

markle-harry

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκηπας Χάρι: Επιστροφή στην Αγγλία

Ένα άλλο σημείο της κόντρας μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Σάσεξ είναι το αναμενόμενο ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του καλοκαιριού, το πρώτο τους ταξίδι στην πατρίδα μετά το Megxit. Ωστόσο, όπως γίνεται γνωστό η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι σε αυτό το ταξίδι. Βέβαια, οι πηγές τονίζουν ότι τα σχέδια του ζευγαριού δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, και πως εξαρτώντας σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία και από το εάν θα παραμένουν σε ισχύ οι περιορισμοί ταξιδιών εκείνη την στιγμή.

Αλλά όπως αναφέρουν, πιθανότατα, ο πρίγκιπας Χάρι θα πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και πιθανώς, τον γιο τους Άρτσι. Οι πηγές έσπευσαν να τονίσουν ότι η απόφαση αυτή της Μέγκαν να μην συνοδεύσει τον σύζυγό της, είναι για «προσωπικούς και πρακτικούς» λόγους και δεν ερμηνεύεται με κανέναν τρόπο ως «σνομπάρισμα». Αν αποφασίσει πάντως να μην ταξιδέψει η Μέγκαν Μαρκλ, θα προκαλέσει στους βασιλικούς αξιωματούχους, κάτι σαν διπλωματικό πονοκέφαλο.

Archie
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις