Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Νίκες γηπεδούχων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Νίκες γηπεδούχων

Σούπερ Λιγκ 2 - 8η αγωνιστική: Ξάνθη και Χανιά κέρδισαν εντός έδρας 1-0 τα Τρίκαλα και την Ιεράπετρα αντίστοιχα - Εχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο ΑΟΤ

Σούπερ Λιγκ 28η αγωνιστική: Ημέρα της έδρας η σημερινή στη Σούπερ Λιγκ 2. Για την 8η αγωνιστική έγιναν δύο ματς, αμφότερα έληξαν με νίκες των γηπεδούχων, με το ίδιο σκορ, μάλιστα, 1-0. Στα Χανιά, η τοπική ομάδα υποδέχτηκε στα Περιβόλια την ομάδα του άλλου …ακριανού νομού του Νησιού, τον ΟΦ Ιεράπετρας από το Λασίθι. Το παιχνίδι αποδείχτηκε επιθετικός μονόλογος των Χανίων. Οχι ότι έπαιξε μπαλάρα η γηπεδούχος ομάδα, αλλά έκανε τις μόνες σοβαρές ευκαιρίες στο ματς και το ότι σκόραρε σε μία από αυτές μόνο, είναι συγκυριακό. 

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης στο 66’. Από σέντρα του Ρέντζα από δεξιά η πρώτη κεφαλιά του Κάσσου έστειλε την μπάλα …συστημένη στον Βασιλόγιαννης στην καρδιά της περιοχής και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0. Η Ιεράπετρα αμυντικά στάθηκε και προβλημάτισε τα Χανιά, αλλά επιθετικά ζήτημα είναι αν έκανε περισσότερα από δύο πραγματικά επικίνδυνα σουτ!

Ανετα τα Χανια

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Άσος και στην Ξάνθη

Στα Πηγάδια η Ξάνθη επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων σε παιχνίδι γκραν γκινιόλ. Η γηπεδούχος ομάδα επιβλήθηκε σκόρερ τον Καπνίδη στο 60’, με δυνατό αριστερό σουτ εντός περιοχής. Μολαταύτα οι καλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ είχε δοκάρι στο α’ μέρος, στο 35’ με σουτ του Σταματή που κόντραρε και στον Βέρκερ, ενώ στο 95’ ο Ριζογιάννης εκτέλεσε πέναλτι για την ισοφάριση και νικήθηκε από τον γκολκίπερ Ίτσο.

Εχασαν πεναλτι τα Τρικαλα

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις