Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Europa League – Ολυμπιακός: Έπεσε “ξερή”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Europa League – Ολυμπιακός: Έπεσε “ξερή”!

Europa League - Ολυμπιακός: Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη μάχη με τους πρωταθλητές Ελλάδας η Αϊντχόβεν κλότσησε τον τίτλο στην Ολλανδία, 2-2 με την ουραγό Ντεν Χάαγκ

Europa LeagueΟλυμπιακός: Λίγα 24ωρα πριν το πρώτη της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League και η Αϊντχόβεν ουσιαστικά έχασε οριστικά τον τίτλο. Πρακτικά ελπίζει ακόμα, αλλά θα πρέπει να “αυτοκτονήσει” ο Αγιαξ πλέον. Αφού έχει αποσπαστεί στο +6 κι έχει και ματς λιγότερο από την PSV. Η οποία προηγείτο της ομάδας της Χάγης ως το 95’ με 2-1. Με ανατροπή, μάλιστα, αφού έχανε από το ημίωρο και το γύρισε με τέρματα του Μάλεν στο 51’ και το 76’.  

Η PSV βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, ενώ είχε απολέσει την ευκαιρία να προηγηθεί με πέναλτι που “ξόδεψε” ο Φίλιπ Μαξ. Στην επανάληψη έκανε το καθήκον της πάντως, όμως αμυντικά έχει σοβαρότατα προβλήματα. Έτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κράμερ πέτυχε το 2-2 για την ομάδα της Χάγης. Πλέον στόχος της PSV είναι να κρατηθεί δεύτερη. Για να μην χάσει τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Φίτεσε που την καταδιώκει! 

τέλος ο τίτλος Ολλανδίας στην PSV

Europa League – Ολυμπιακός: Δεν κέρδισε παρά τις 35 τελικές

Αξίζει να σημειωθεί πωςη PSV έκανε περισσότερες από 35 τελικές (!) και δσέχτηκε ίσα ίσα δύο φάσεις από την Ντεν Χάαγκ, αμφότερες έγιναν γκολ όμως. Κάτι που θα κανει μάλλον τον Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του. Η ενδεκάδα της PSV του Ρότζερ Σμιντ (4-2-2-2) ήταν οι Μβογκό, Τέζε, Μπάουμγκαρτλ (Ντάμφριζ 75’), Μποσκάλι, Μαξ – Σανγκαρέ, Ροσάριο – Βερτέσεν (Ιχατάρεν 61’), Τόμας (Ζούνιορ 76’) – Ζάχαβι (Γκουτιέρες 85’), Μάλεν.

πανηγυριοσε η ουραγος Ντεν Χάαγκ

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις