Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Φουλ πρόγραμμα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Φουλ πρόγραμμα!

Σούπερ Λιγκ 2 - 7η αγωνιστική: Ολα τα ματς της ημέρας με ιδιαίτερο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι προβολείς στρέφονται σε Νίκαια, Ρόδο και Λιβαδειά

Σούπερ Λιγκ 27η αγωνιστική: Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 2. Για την 7η αγωνιστική της κατηγορίας διεξάγονται και τα έξι παιχνίδια με δύο να διεκδικούν τον τίτλο των αγώνων τις ημέρας. Ειδικότερα, στην Νίκαια ο Ιωνικός μετά το τρομερό διπλό στην Πάτρα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας, πλήρως αναγεννημένο και προερχόμενο από την ευρεία νίκη 3-0 επί του Καραϊσκάκη Άρτας. Να σημειωθεί ότι μετά την έλευση Φραντζέσκου ο Απόλλων απέκτησε και τον Ομπράντοβιτς. Παλιό γνώριμο και ελληνικού ποδοσφαίρου αφού έχει παίξει μέχρι και Σούπερ Λιγκ με την Κέρκυρα. Ως εκ τούτου φαίνεται ότι υπάρχει αέρας αισιοδοξίας και φιλοδοξίες στην ομάδα της Λάρισας.

Στη Ρόδο ο Διαγόρας θα υποδεχθεί τα Χανιά. Οι Ροδίτες είναι μία από τις δύο ομάδες που παραμένουν αήττητη αλλά οι τέσσερις ισοπαλίες διατηρούν την ομάδα στο – 2 από την κορυφή. Θα αναζητήσει σήμερα λυτρωτική νίκη με τα Χανιά που προέρχονται από την ήττα σοκ με ανατροπή από τα Τρίκαλα 1-2 την Κυριακή. 

μεγαλο διπλο ο ιωνικος

Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Στη Λιβαδειά

Στη Λιβαδειά, η έτερη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ο αήττητος Λεβαδειακός υποδέχεται την Ιεράπετρα. Μόνος στόχος των Βοιωτών το τρίποντο, το πρώτο εντός έδρας τη φετινή σεζόν, αφού σε τρία παιχνίδια έχουν προηγηθεί ισάριθμες ισοπαλίες. Η ομάδα της Ιεράπετρας εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη της νίκη και προέρχεται από ήττα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που έβγαλε σοβαρά αμυντικά προβλήματα.

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται και στην Δράμα. Εκεί όπου η Δόξα θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Η μαυραετοί έκαναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ένα φοβερό 3-2 στην Ιεράπετρα με πολύ καλή εμφάνιση. Υποδέχονται την Παναχαϊκή που έχει ξεκινήσει με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα, όμως προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα 0-1 από τον ιωνικό στις καθυστερήσεις. Μάλιστα το ματς ήταν επεισοδιακό και υπήρξε είσοδος στον αγωνιστικό χώρο δύο οπαδών, μολονότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Η Παναχαϊκή πλέον απειλείται και με τιμωρία.

ανετη νικη τα Τρικαλα

Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Σε Τρίκαλα και Ρόδο

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται και στα Τρίκαλα, όπου δοκιμάζεται ο προερχόμενος από τρεις σερί νίκες Εργοτέλης. Όχι ότι ο ΑΟΤ είναι σε χειρότερο μομέντουμ, τουναντίον. Οι Τρικαλινοί μολονότι έχαναν πήραν τρομερό διπλό 2-1 με ανατροπή στα Χανιά την Κυριακή και έχουν σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στην Άρτα τέλος ο ουραγός Καραϊσκάκης που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται την Ξάνθη.

Τα παιχνίδια της Ρόδου και των Τρικάλων έχουν οριστεί να ξεκινήσουν στις 14:00, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής έχουν σέντρα στις 15:00.

ανιαρο 0-0 στα πηγαδια

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις