Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα διάσημοι παίκτες: Αυτοί είναι οι celebrities που μπαίνουν στο ριάλιτι του Αντ1
LIFESTYLE

Φάρμα διάσημοι παίκτες: Αυτοί είναι οι celebrities που μπαίνουν στο ριάλιτι του Αντ1

Φάρμα διάσημοι παίκτες: Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την μεγάλη έναρξη της Φάρμας

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την μεγάλη έναρξη της Φάρμας. Το ριάλιτι που είχαν παρουσιάσει πρώτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έπειτα ο Ηλίας Βαλάσης επιστρέφει στη συχνότητα του Αντ1 αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ριάλιτι εγκλεισμού έχει βρει ήδη τους πρώτους του παίκτες. Στην εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που ”κλείδωσαν”.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα: Πρόβα τζενεράλε για τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε για λίγο μόνη την εγκυμονούσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα για να επισκεφθεί ακόμα μία φορά τις εγκαταστάσεις που θα γυρίζεται το ριάλιτι. Η «Φάρμα» επανέρχεται μετά από 19 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης πήγε εκεί για να γίνει η τελική πρόβα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις