Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: “Θέλει Καλνιέτις”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: “Θέλει Καλνιέτις”

Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: Πληροφορίες από τη Λιθουανία μιλάνε για φλερτ του “εξάστερου” με τον άλλοτε άσο της Αρμάνι και της Ζάλγκιρις - Διέψευσε ο Παναθηναϊκός

ΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ Μάντας Καλνιέτις βρίσκεται σε άριστο αγωνιστικό μομέντουμ και  πραγματοποιεί με την Λοκομοτίβ Κουμπάν εξαιρετικές εμφανίσεις, ίσως τις καλύτερες της καριέρας του. Ως εκ τούτου, δεν διέλαθε της προσοχής των πράσινων σκάουτ που πλησιάσαν τον παίκτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Λιθουανία.  Ειδικότερα, οι πληροφορίες από την χώρα της Βαλτικής αναφέρουν πως ο Καλνιέτις βρίσκεται στα στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. 

Ειδικότερα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, λέει πως ο Μάντας Καλνιέτις βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ο Καλνιέτις σκοράρει 8,5 πόντους ανά αγώνα στη Βαλτική Λίγκα, ενώ ”κατεβάζει” 3,3 ριμπάουντ. Επιπλέον, έχει 9,9 ασίστ. Στο Eurocup, δε, ο Καλνιέτις πετυχαίνει κατά μέσο όρο 7,3 πόντους και πιστώνεται και με 7 ασίστ!

θελει Καλνιετισ ο ΠΑΟ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Που έχει παίξει

Ο Λιθουανός συνάδελφος, πάντως, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη υπόθεση του φλερτ μεταξύ του “εξάστερου” και του Καλνιέτις. Ο οποίος πριν την Κουμπάν υπήρξε παίκτης των Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, διαψεύστηκε άμεσα και με κάθε τρόπο η εμπλοκή της ΚΑΕ σε τέτοια σενάρια. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Καλνιέτις έλεγαν στο τριφύλλι.

Δείτε ακόμη: 

Κουβέντα για Κύργιο ο Νόλε, σχόλια για το Hawk Eye
Η πανδημία μεταφέρει τη Γερμανία στην… Ουγγαρία!
Η Μπάγερν 2-0 την Αλ Αχλί, στον τελικό κόντρα στην Τίγκρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις