Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Τζόκοβιτς: Φρένο στην κόντρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – Τζόκοβιτς: Φρένο στην κόντρα

Τένις - Τζόκοβιτς: Δεν απάντησε στα σχόλια Κύργιου ο Νόλε και έβαλε στοπ στην άκαρπη κόντρα με τον Ελληνοαυστραλό αντίπαλό του

ΤένιςΤζόκοβιτς: Η κόντρα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Νικ Κυργιο κρατάει χρόνια. Και ο Ελληνοαυστραλός τενίστας διαρκώς τη δυναμιτίζει. Μέσω υποτιμητικών δηλώσεων προς τον Σέρβο σταρ. Και ο “Νόλε”, πάντως, δεν σταματά να ρίχνει λάδι στη φωτιά και με τις δηλώσεις του κατά του Κύργιου πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Οπεν, Με τις οποίες έλεγε πως δεν σέβεται τον αντιπαλό του λόγω των όσων λέει εκτός κορτ.

Ο ΕλληνοΑυστραλός επανήλθε με ακόμα πιο επιθετικά σχόλια και την ώρα που η κόντρα άναβε, ο Σέρβος α[οφάσισε να την φρενάρει. Εκρινε πως η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά, ίσα ίσα που τον αναλώνει πνευματικά εν μέσω σπουδαίων αγώνων για το γκραντ σλαμ. Οταν ρωτήθηκε, λοιπόν, αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

κοντρα με Νολε ο Κυργιος

Τένις – Τζόκοβιτς: Υπέρ της τεχνολογίας

Ο Νόλε στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο Hαwk Eye, το σύστημα ελέγχου των γραμμών που διαμορφώνει πόντους και αγώνες: ”Καταλαβαίνω το κομμάτι της παράδοσης και όλα τα συναφή αλλά για μένα η τεχνολογία είναι πιο αξιόπιστη και εφόσον τα τουρνουά μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό το σύστημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης για τους κριτές γραμμών”. Από φέτος, η τεχνολογία γραμμής για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη σε όλα τα κορτ στη Μελβούρνη.

ασπονδοι φιλοι κυργιος και νολε

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις