Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Καγκάβα: Win win η μεταγραφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Καγκάβα: Win win η μεταγραφή

ΠΑΟΚ - Καγκάβα: Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ, αλλά πολλαπλά ωφελημένος και ο Ιάπωνας από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο αγωνιστικά!

ΠΑΟΚΚαγκάβα: H απόκτηση παικτών της αγωνιστικής αξίας του Σίντζι Καγκάβα έχει πολλαπλά οφέλη για κάθε ομάδα. Ετσι και για τον ΠΑΟΚ, η παρουσία του Ιάπωνα διεθνούς αναμένεται να βοηθήσει πολυεπίπεδα την ομάδα. Οπως και ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ όμως θα βοηθηθεί σημαντικά από την παρουσία του στον δικέφαλο του βορρά! Αλλωστε τον Μάρτιο ο Καγκάβα θα γίνει 32 ετών και ήδη είχε καιρό να κάνει… γκελ το όνομά του. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τον έβαλε ξανά και στο παιχνίδι της δημοσιότητας!

Από την χώρα του Ανατέλοντος Ηλίου, επαγγελματίας του χώρου της διαφήμισης σημειώνει: “Ο Καγκάβα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτη αφού τον βοηθάει να ανέβασει και άλλο την αξία του. Αυτή η κίνηση του και η μεταγραφή  Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, αξιολογείται σε μεγάλο βαθμό από εταιρείες και η τιμή  του σε επίπεδα μάρκετινγκ και διαφήμισης παραμένει υψηλή”.

πηρε χρονο συμμετοχης ο Καγκαβα

ΠΑΟΚ – Καγκάβα: Τα σόσιαλ μίντια

Από τον περασμένο Οκτώβριο που πήγε στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας (Σαραγόσα) η δημοτικότητα είχε πέσει λένε οι Ιάπωνες. “Οι επίσημοι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα, με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, έχουν εκτοξευτεί πάλι. Εφόσον επιστρέψει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν, τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα”, σημειώνουν στα ΜΜΕ της Ιαπωνίας.

Μάλιστα ο Καγκάβα έχει τόσο …βαρύ βιογραφικό που  παραμένει ένας από τους διαχρονικά κορυφαίους αθλητές στην Ιαπωνία. Και έχει κερδίσει την υποστήριξη μεγάλων αθλητικών εταιρειών και όχι μόνο. Σημειώνεται, δε, πως μια συμφωνία σπόνσορινγκ ή διαφήμισης που εμπλέκεται ο Καγκάβα είναι διπλάσιας χρηματικής αξίας, από άλλον παίκτη.

την Τριτη ο Καγκαβα

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις