Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Γυναίκες: Στο Eurobasket η εθνική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Γυναίκες: Στο Eurobasket η εθνική

Μπάσκετ - Γυναίκες: Mε γκολ-φάουλ της Φασούλα η εθνική πηρε νίκη +18 με τη Βουλγαρία και προκρίθηκε σαν μία από τις καλύτερες δεύτερες

ΜπάσκετΓυναίκες: Στην τελική φάση του Eurobasket γυναικών 2021 ωςμία από τις καλύτερες δεύτερες πέρασε η εθνική Ελλάδας γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να καταταγεί δεύτερο στον όμιλο έπρεπε όχι μόνο να κερδίσει τη Βουλγαρια, αλλά να πάρει και διαφορά. Ειδικότερα, η εθνική έπρεπε να κερδίσει με διαφορά 18 πόντων το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής μας χώρα. Μετά από 19’48’’ λοιπόν η Μαριέλλα Φασσύλα πέτυχε το χρυσό καλάθι (και φάουλ)και έστειλε την ομάδα μας στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Μαριέλλα Φασούλα, είναι κόρη του θρύλου της εθνικής ανδρών και νυν υποψήφιου προέδρου για την ΕΟΚ, του Παναγιώτη Φασούλα. Και αποτελεί μία εκ των ηγετών της ομάδας του Μασλαρινού. Στο ματς με τη Βουλγαρία, δε, είχε 16 πόντους και οδήγησε τη γαλανόλευκη σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, 55-73.

Στα 12'' πριν το φιναλε κατακτηθηκε η διαφορά

Μπάσκετ – γυναίκες: Η σύνθεση της εθνικής

Η σύνθεση της εθνικής γυναικών που εξασφάλισε την πρόρκιση στο Eurobasket: Ελλάδα (Μασλαρινός): Χριστινάκη 15, Νικολοπούλου 9, Παυλοπούλου 13, Σπανού 14, Σπυριδοπούλου 3, Φασούλα 16, Γέμελος, Σωτηρίου 3, Σταμολάμπορου.

https://twitter.com/EuroBasketWomen/status/1358155082554961920

Δείτε ακόμη: 

Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…
Ημέρα μνήμης, 63 χρόνια από την τραγωδία του Μονάχου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακόμα ένα μήνα πίσω οι εκλογές της ΕΠΟ και βλέπουμε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις