Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εργαζόμενοι ΕΠΟ – αντίδραση: “Ως εδώ”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εργαζόμενοι ΕΠΟ – αντίδραση: “Ως εδώ”!

Εργαζόμενοι ΕΠΟ - αντίδραση: Σκληρή ανακοίνωση των εργαζομένων στην Ομοσπονδία κατά της προσπάθειας εμπλοκής συναδέλφων τους διαμάχη ΕΠΟ-Κούγια

Εργαζόμενοι ΕΠΟ – αντίδραση: H μάχη χαρακωμάτων που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες μεταξύ της ΕΠΟ και της ηγεσίας της και δυνάμεων της αντιπολίτευσης που ορέγονται τα ηνία της ομοσπονδίας κορυφώνεται πλέον. Στη μία όχθη στέκεται, πλάι στις δυνάμεις που αντιμάχονται την τρέχουσα ηγετική ομάδα της ομοσπονδίας και η διοίκηση της ΑΕΛ με πρώτον και κορυφαίο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια. Και μετά τα χθεσινά συμβάντα ο κύριος Κούγιας ξεσπάθωσε κατά της ομοσπονδίας και των εργαζομένων της. Σε μία προσπάθεια μετακύλισης των οποίων ευθυνών για το κάζο με την επιταγή, την ανάκληση των μεταγραφών και των δελτίων των νέων ποδοσφαιριστών.

Ο Αλέξης Κούγιας επέμεινε στο να δηλώσει η ομάδα τους παίκτες με τα ανακληθέντα δελτία κάτι που οδήγησε στο να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι. Και πλέον η ΑΕΛ να απειλείται μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και σε κάθε περίπτωση να απειλείται η παρουσία της στην κατηγορία την επόμενη σεζόν. Δεδομένου ότι ήδη ήταν ουραγός της βαθμολογίας. Από την πλευρά του ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΠΟ, με αφορμή τις καταγγελίες Κούγια για την υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων, εξέδωσε ανακοίνωση καλύπτοντας τους υπαλλήλους τους οποίους κατηγόρησε μεταξύ άλλων η πλευρά Κούγια.

στα χαρακωματα ΑΕΛ και ΕΠΟ

Εργαζόμενοι ΕΠΟ – αντίδραση: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΠΟ αναφέρει: “Για μια ακόμη φορά, εργαζόμενοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μπαίνουν στο στόχαστρο παραγόντων που προσπαθούν να προασπιστούν τα συμφέροντα των ομάδων τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις στις όποιες διαμάχες τους με την ΕΠΟ. Ο ΣΥΕΠΟ ουδέποτε πήρε θέση και δεν θα το πράξει και τώρα σε οιουδήποτε είδους αντεγκλήσεις. Δεν είναι δουλειά μας και γι αυτό υπάρχουν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και η Δικαιοσύνη. Επίσης, ούτε και οι συχνές ανακοινώσεις περιλαμβάνονται στις επιλογές μας.

Ωστόσο, είμαστε ξεκάθαροι σε τούτο: Καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους την απόπειρα εμπλοκής εργαζομένων στην Ομοσπονδία, στα παιχνίδια και τις θεωρίες συνομωσίας, ανθρώπων που επιθυμούν να αποδείξουν το δίκιο τους και να διεκδικήσουν οφέλη σε οποιαδήποτε υπόθεση αφορά στις Ποδοσφαιρικές εταιρίες τους. Ουδείς μπορεί, άνευ λόγου και αιτίας, στον βωμό της αναζήτησης μιας σαθρής επιχειρηματολογίας, να κατηγορεί ανθρώπους που απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια την επαγγελματική τους συνέπεια και ευσυνειδησία, όπως οι συνάδελφοι Χαρά Κοντού και Μιχάλης Κουτσούρης (τον κο Κουτσούκη ακόμη δεν τον έχουμε γνωρίσει…).

Δυστυχώς, αντί της ουσίας, από κάποιους προτιμώνται τα παιχνίδια των εντυπώσεων. Δικαίωμά τους να πράττουν όπως νομίζουν. Ας αφήσουν έξω όμως από αυτά τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας. Ως εργαζόμενοι, παραμένουμε προσηλωμένοι στην εργασία μας, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα, το ποδόσφαιρο και ολόκληρος ο Κόσμος, δεν εμπλεκόμαστε σε κανενός είδους διαμάχες τρίτων με την Ομοσπονδία και δουλεύουμε εφαρμόζοντας τους Κανονισμούς και τους Νόμους. Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν ανεχόμαστε μομφές κατά υπαλλήλων! Αν κάποιος έχει στοιχεία για εργαζόμενους στην Ομοσπονδία, να τα παρουσιάσει. Αλλιώς ας σωπάσει και ας επιλέξει άλλους δρόμους για να βρει το δίκιο που πιστεύει ότι έχει”.

αναβολη στη συνεδριαση της ΕΕ της ΕΠΟ

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις