Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Η νύχτα πάθους με την Πηνελόπη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Η νύχτα πάθους με την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στις "Άγριες Μέλισσες" 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στη Λενιώ όσο και σε άλλες γυναίκες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της να πληρώσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του και όλα τα θύματά του να λυτρωθούν.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ακόμη, ο Μελέτης ανακοινώνει στη Ζορζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί και να προχωρήσουν. Η Ζορζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη και προσπαθεί να το ψάξει. Σε πρώτη φάση, απαντήσεις δεν θα πάρει. Θα πάρουμε απάντηση, όμως, σε δεύτερη φάση, όταν αποκαλυφθεί ότι η Πηνελόπη και ο Μελέτης πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους που προσπαθούν να μη φανερωθεί σε κανέναν. Θα τα καταφέρουν; Θα μείνουν για πάντα χωριστά ή θα δούμε κρυφή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού;

Άγριες Μέλισσες: Η αυτοκτονία που θα καθηλώσει το κοινό

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, που έχει προκαλέσει πολύ πόνο τόσο στη Λενιώ όσο και σε άλλες γυναίκες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της να πληρώσει για τα αποτρόπαια εγκλήματά του και όλα τα θύματά του να λυτρωθούν.

Η Ελένη με τη βοήθεια του Γραμματικού, θα πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη. Ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μάνος θα προχωρήσει σε φόνο. Συγκεκριμένα, θα σκοτώσει μία από τις γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα εγκλήματά του.

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, όμως, θα έρθει, αφού ο ίδιος θα μπει στη φυλακή κάποια στιγμή για όλα όσα έχει κάνει. Το τελευταίο χτύπημα θα του το δώσει το τελευταίο του θύμα, η Σοφούλα, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα του, αλλά σύντομα θα μάθει τι άνθρωπος είναι ο σύζυγός της. Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει με τον ίδιο να καταλήγει στη φυλακή. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Βόσκαρης δεν θα αντέξει την ήττα του και θα αυτοκτονήσει στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις