Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – θλίψη: “Εσβησε” ο Παύλος Βανγκελί 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – θλίψη: “Εσβησε” ο Παύλος Βανγκελί 

Ποδόσφαιρο - θλίψη: Αλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, έπαιξε σε πολλές ομάδες β΄κατηγορίας αφήνοντας παντού φιλους - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ομάδες

Ποδόσφαιρο – θλίψη: Εφυγε απο τη ζωή πρόωρα, σε ηλικία μόλις 37 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Παύλος Βανγκελί. Ο εκλιπών είχε έρθει στην Ελλάδα το 2003 από την Αλβανία για λογαριασμό του Ποντιακού Νέας Σάντας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο ξάδελφός του, ο Κρίστι Βανγκελί, αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη.

Μετά τον ΠΑΟΚ ο Παύλος Βανγκελί έπαιξε σε Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέους Επιβάτες, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή Ψαχνών, Τύρναβο, Πανηλειακό, Τρίκαλα, Αιολικό, Αήττητο Σπάτων, Αμβρυσσέα Διστόμου και Αλμυρό. Παντού άφησε φίλους!

θλίψη για Βανγκελι

Ποδόσφαιρο – θλίψη: Στην Αυστραλία

Ο Βανγκελί έγινε προπονητής και τα τελευταία χρόνια είχε μεταβεί στην Αυστραλία. Εκεί αγωνίστηκε στην ομάδα της Αδελαΐδας, στην οποία παρέμεινε και ως προπονητής. Τον τελευταίο καιρό πάλεψε με την επάρατη νόσο και ήταν τελικά η μόνη μάχη από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκδόθηκαν από πολλές ομάδες μετά την είδηση του αδόκητου χαμού του.

παντού ειχε φιλους ο Βανγκελι

Δείτε ακόμα: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις