Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία/Γερμανία – Κύπελλο: Μόνο μια έκπληξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία/Γερμανία – Κύπελλο: Μόνο μια έκπληξη

Ιταλία/Γερμανία - Κύπελλο: Η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ απέκλεισε την Κολωνία - Πέρασαν Λειψία, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ - Ισοπαλία 0-0 για Νάπολι και Αταλάντα

Ιταλία/ΓερμανίαΚύπελλο: Χωρίς σοβαρές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η φάση των “16” στο γερμανικό κύπελλο. Το μοναδικό παιχνίδι που είχαμε αποκλεισμό ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας, ήταν στο Γιαν ΡέγκενσμπουργκΚολωνία. Εκεί, όπου η ομάδα της Μπουντεσλίγκα ηττήθηκε στα πέναλτι 4-3 και αποκλείστηκε. Μολονότι η Κολωνία προηγήθηκε 0-2 (Γιάκομπς 4’, Ντενίς 22’), ισοφαρίστηκε 2-2 πριν καν κλείσει το ημίχρονο (Κένεντι 35’, Τζορτζ 43’). Αυτό το σκορ δεν άλλαξε ως το 90’ (έχασε πέναλτι ο Ντένις της Κολωνίας), ούτε και στην παράταση. Στα πέναλτι η Γιαν Ρέγκερσμπουργκ επιβλήθηκε 4-3 και πήρε την πρόκριση.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λειψία πέρασε περίπατο 4-0 την Μπόχουμ (Χαϊνταρά 10’, Σάμπιτσερ 45’ πεν., Πάουλσεν 66’, 75’). Η Βόλφσμπουργκ επίσης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά επί της Σάλκε 1-0 με σκόρερ τον Γουέγκχορστ (40’). Τέλος, η Γκλάνμπαχ πέρασε με μεγάλο διπλό 2-1 από τη Στουτγκάρδη χάρη σε τέρματα των Τουράμ (45’), Πλέα (50’), ερνώ έχανε από το 2’ (Σίλας).

μεγαλη προκριση η Ρέγκενσμπουργκ

Ιταλία/Γερμανία – Κύπελλο: Το “Χ” στο Σάο Πάολο

Η Αταλάντα στάθηκε όρθια στο Σάν Πάολο και πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Νάπολι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα Στάντιον”. Τίποτα δεν τελείωσε βέβαια από το πρώτο παιχνίδι. Ολα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Μπέργκαμο.

ολα μηδεν στο Σαν Παολο

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις