Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Κύπελλο: Γιούβε για τελικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Κύπελλο: Γιούβε για τελικό

Ιταλία - Κύπελλο: Πήρε μεγάλο διπλό 2-1 την Ιντερ στο Μιλάνο - Πρώτο ματς στη Νάπολι για τους παρτενοπέι κόντρα στην Αταλαντα

ΙταλίαΚύπελλο: Μεγάλη Γιουβέντους πήρε διπλό μισή πρόκριση στο Μεάτσα 2-1 την Ιντερ! Πάει πλέον με άλλο αέρα η Βέκια Σινιόρα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Τορίνο. Έχει φτάσει δε μια ανάσα από τον πρώτο μεγάλο τελικό της σεζόν! Ο Αντρέα Πίρλο απέφυγε τα πειράματα και το εκτεταμένο ροτέισον, δεν το επέτρεπε η δυσκολία του αγώνα άλλωστε. Με το ξεκίνημα του ματς όμως η Ιντερ με τον Μαρτίνεζ πήρε κεφάλι στο σκορ (9’) και άγχωσε τους μπιανκονέρι. 

Πριν την ανάπαυλα, όμως, ο Κριστιάνο έβγαλε το όπλο του και η Γιουβέντους το γύρισε. Με πέναλτι στο 26’ ισοφάρισε και στο 35’ το γύρισε με ωραίο αριστερό πλασέ. Στην επανάληψη η Ιντερ προσπάθησε να φέρει έστω  στα ίσα το παιχνίδι, όμως η Γιουβέντους κράτησε το προβάδισμα με σχετική ευκολία. Και πάει στη ρεβάνς του “Αλιάνζ Στάντιουμ” με τεράστιο προβάδισμα.

https://twitter.com/juventusfc/status/1356698667768553472

Ιταλία – Κύπελλο: Ο έτερος ημιτελικός

Στον άλλο ημιτελικό, αυτόν της Τετάρτης, η Νάπολι υποδέχεται την Αταλάντα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”. Το κλίμα στην ομάδα του ιταλικού νότου, πάντως, είναι κάκιστο. Ο Γκατούζο έχει σκοτωθεί με τη διοίκηση και κατηγορεί τον πρόεδρο ντε Λαουρέντις ότι μιλάει με προπονητές πίσω από την πλάτη του! Είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση του. Εκτός μάχης οι μέσοι Μέρτενς, Ρουίθ για τους παρτενοπέι. Αφότεροι βασικότατοι! Στην Αταλάντα υπάρχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Εκτός λόγω τραυματισμών και τιμωριών οι Παλομίνο, Χάτεμπουρ, Σούταλο. 

μεγαλος ημιτελικος και σημερα

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Σύννεφα και ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ του Μπόλονι και των παικτών του
Ο Γιακουμάκης και η Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις