Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Στραπάτσο Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Στραπάτσο Λίβερπουλ

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Αναπάντεχη ήττα 1-0 στο Ανφιλντ από την Μπράιτον - Νίκες για Λέστερ, Εβερτον εκτός έδρας - Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Μόνη πρώτη πέρασε ξανά η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε με το διπλό από την Μπέρνλι 0-2. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι. Πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ με τους Χεσούς (3’) και Στέρλινγκ (38’). Ετσι, είχε την ευκαιρία να κάνει φουλ διαχείριση αποτελέσματος και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Ανφιλντ την Κυριακή.

Η δε Λίβερπουλ, γνώρισε ακόμα μία αναπάντεχη ήττα που της κόβει τα πόδια ενόψει Σίτι. Φιλοξένησε την Μπράιτον και ήταν το τεράστιο φαβορί της αγωνιστικής, όμως για δεύτερη φορά σε τρεις εβδομάδες τον πλήρωσε τον φαβοριτισμό. Εχασε 1-0 και κλότσησε την ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις. Η δε Μπράιτον, με το τρίποντο αυτό (Αλζάτε 56’) πήρε τεράστια ώθηση και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

τεράστιο διπλό η Μπράιτον

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεκόρ η Εβερτον

Στο Λιντς η Εβερτον έκανε ιστορικό στατιστικό της ρεκόρ, παίρνοντας την τεταρτη σερί εκτός έδρας νίκη. Επιβλήθηκε 2-1 της Λιντς και πέρασε 6η στο _3 από την Τότεναμ. και σε απόσταση βολής από τη Γουέστ Χαμ. Η οποία Γουέστ Χαμ εκανε μεγάλο διπλό 3-1 στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα, με τον Λίνγκαρντ να σκοράρει δις (56’, 83’ και τον Σούτσεκ μία (51’). Σπουδαίο διπλο έκανε και η Λέστερ, η οποία υπέταξε άνετα τη Φούλαμ 2-0 στο Λονδίνο με τέρματα των Ιχεανάτσο και Τζάστιν. Και πλησίασε έτσι τη Γιουνάιτεντ στους 2 από την κορυφή.

εκανε ρεκορ η Εβερτον

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις