Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μάλλινο πουλόβερ μαδάει: Λύση για το γυναικείο και το ανδρικό
PLUS

Μάλλινο πουλόβερ μαδάει: Λύση για το γυναικείο και το ανδρικό

Μάλλινο πουλόβερ μαδάει: Η λύση στο πρόβλημά μας υπάρχει για μία ακόμη φορά μέσα στο σπίτι μας και δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό.

Το πουλόβερ είναι από τα πιο κλασικά και αγαπητά ρούχα του χειμώνα. Η ζήτησή τους είναι ευρεία και σε άντρες αλλά και σε γυναίκες. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να ανταποκριθούν σε κάθε είδος ντυσίματος, που θέλουμε να κάνουμε. Όμως, πολλές φορές αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες, που ενδεχομένως να μην μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε εύκολα. Έχει τύχει να μετανιώσουμε για την αγορά μας, όταν το νέο μας μάλλινο πουλόβερ αρχίσει να μαδάει. Όχι μόνο αφήνουμε το σημάδι μας, όπου κι αν πάμε, αλλά λερώνονται και τα υπόλοιπα ρούχα μας. Και είναι πολύ δύσκολο να τα απαλλάξουμε από τα χνούδια του.

Δεν πρέπει, όμως, να απογοητευόμαστε γιατί για όλα υπάρχει λύση. Μόνο για τον τετραγωνισμό του κύκλου δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Ο ιδανικός τρόπος, για να ξαναφορέσουμε το αγαπημένο μας μάλλινο πουλόβερ ανέμελοι και ωραίοι, είναι ένας. Μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστος, αλλά σίγουρα θα αποβεί σωτήριος για εμάς και για τα ρούχα μας. Σίγουρα οι περισσότεροι δεν θα το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Μιλάμε δηλαδή για ένα ξυραφάκι, μια σακούλα και την κατάψυξη του ψυγείου μας. Αυτά τα τρία πραγματάκια που σίγουρα έχουμε στο σπίτι μας, θα γίνουν τα καλύτερα εργαλεία μας στην “επιχείρηση πουλόβερ”.

Παιδικό αντρικό πουλόβερ

Μάλλινο πουλόβερ μαδάει: Διαδικασία “διάσωσης”

Αρχικά παίρνουμε το ξυράφι και απομακρύνουμε όποιο σημείο προεξέχει και χαλάει τη γενική ισορροπία του υφάσματος. Με αυτόν τον τρόπο η υφή του θα είναι λεία και συμμετρική. Πρέπει να προσέξουμε, όμως, οι κινήσεις μας να είναι μαλακές και απαλές, για να μην το σκίσουμε και ψάχνουμε τρόπο να καλύψουμε τα κενά. Ύστερα, αφού το βάλουμε σε μια σακούλα και θα το βάλουμε στην κατάψυξη. Θα το αφήσουμε εκεί για ολόκληρο το βράδυ. Την επόμενη μέρα, αφού το ξεπαγώσουμε, το πρόβλημα μας θα έχει εξατμιστεί μαζί με τους παγωμένους υδρατμούς. Όχι δεν έγινε θαύμα, απλά το ψυγείο μπορεί να χρησιμεύσει και για άλλα πράγματα, όχι μόνο για τις νυχτερινές μας επιδρομές.

Μάλλινο γυναικείο πουλόβερ

Δείτε ακόμη:

Ποια ανδρικά επαγγέλματα “μαγνητίζουν” τις γυναίκες;
Αυτό είναι το μυστικό της νεότητας των λουλουδιών μας!
Πώς και γιατί να φτιάξω μπισκότα σοκολάτας χωρίς γλουτένη και ζάχαρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις