Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ανδρικά επαγγέλματα – Γυναίκες: Τι τράβαει την προσοχή μιας γυναίκας;
PLUS

Ανδρικά επαγγέλματα – Γυναίκες: Τι τράβαει την προσοχή μιας γυναίκας;

Ανδρικά επαγγέλματα - Γυναίκες: Εκτός από την ομορφιά και τον καλό χαρακτήρα, άλλο ένα πράγμα που τραβάει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι και ο ρόλος και η σημασία του επαγγέλματός του.

Για να γοητευτεί κάποιος από έναν άνθρωπο δεν στέκεται μόνο στην εμφάνισή του, αλλά και σε άλλα πράγματα. Στην περίπτωση του γυναικείου φύλου, αφού μια ομάδα γυναικών ερωτήθηκε τι τις τραβάει σε έναν άντρα, απάντησαν πέραν της ομορφιάς, κυρίως η ευφυία και το χιούμορ. Αυτό, βέβαια, που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μιας γυναίκας είναι το επάγγελμα των ανδρών. Αυτό δεν έχει να κάνει με την οικονομική αποκατάσταση, σε καμία περίπτωση, αλλά με το κύρος και την δυναμική που εκπέμπουν κάποια επαγγέλματα. Επίσης, δεν αναφερόμαστε μόνο στους ένστολους άνδρες, αν και αυτοί συνήθως τραβάνε τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τρία επαγγέλματα που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού. κάποια απ’ αυτά είναι αναμενόμενα, κάποια άλλα πάλι όχι και τόσο πολύ. Πρώτος απ’ όλους είναι ο γιατρός. Το δέος που νιώθουν οι γυναίκες για τους γιατρούς είναι γνωστό. Και είναι απολύτως λογικό, καθώς μιλάμε για ανθρώπους, που αποφάσισαν στην πλειονότητά τους να αφιερώσουν την ζωή τους στο να σώζουν ανθρώπους. Εννοείται, πως σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό της εικόνας αυτής διαδραματίζουν και οι τηλεοπτικές σειρές, που μας καθηλώνουν ανά διαστήματα στις οθόνες μας. Παρόλα αυτά, όπως και να έχει το πράγμα, η ασφάλεια που βγάζει ο γιατρός σε μια γυναίκα είναι μεγάλη.

Γιατρός

Ανδρικά επαγγέλματα – Γυναίκες: Μαθηματικός και Καλλιτέχνης

Ένας μαθηματικός εκπέμπει το αίσθημα της ευφυίας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όχι ότι ο γιατρός δεν το κάνει, αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος κατάφερε και αγάπησε, πόσο μάλλον κατάλαβε τα μαθηματικά. Τα παντελώς αλλότρια σε πολύ κόσμο μαθηματικά αλλάζουν εικόνα, όταν προέρχονται από έναν γοητευτικό και έξυπνο άνθρωπο. Μπορεί να μην τα συμπαθήσουμε και ποτέ στην ζωή μας, αλλά η γοητεία που ασκεί ένας άντρας που τα γνωρίζει είναι μία σταθερά. Εννοείται πως το μυαλό μας θα πάει στο γεγονός ότι εφόσον ξέρει να καταλαβαίνει τα μαθηματικά, τότε επιτέλους κάποιος θα καταλάβει κι εμάς.

Από την άλλη ένας καλλιτέχνης είναι μυστήριο για τον γυναικείο εγκέφαλο και πρέπει οπωσδήποτε να το λύσει. Συνήθως είναι εγωκεντρικοί, ευαίσθητοι και, φυσικά, ευφυείς. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να παράγουν έργο και να εκφράζονται, αν δεν ήταν τουλάχιστον έξυπνοι; Είναι ένας συνδυασμός, μαγνήτης για την γυναικεία κοσμοθεωρία. Θα μπει στην διαδικασία να προσπαθήσει να καταλάβει και ταυτιστεί με τον άνθρωπο αυτό. Επίσης, όταν λέμε για καλλιτέχνη δεν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον πιο επιτυχημένο ροκ σταρ. Όποια και να είναι η φήμη του, το σίγουρο είναι ότι στην ποδιά του σφάζονται γυναίκες.

Μουσικός ντράμερ

Δείτε ακόμη:

Φυτά, η νέα διακοσμητική τάση του 2021 για το μπάνιο μας
Με ποιούς τρόπους γίνεται πιο υγιεινός ο καφές μας;
Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις