Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Αυλαία στο Αγρίνιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Αυλαία στο Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Κλείνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης ημέρας με ματς κριτήριο στόχων για τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο 

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Με ένα παιχνίδι πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στις 17.15 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για την γηπεδούχο ομάδα, η οποία τρέχει ένα σερί τεσσάρων ματς δίχως νίκη. Και θα ψάξει το τρίποντο θα της επιτρέψει να απομακρυνθεί από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ο δε Ατρόμητος απέχει πολύ από την εξάδα και τα πλέι οφ και μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πλασαριστεί στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ισοπαλία με τη Λαμία, 0-0, παιχνίδι στο οποίο είχε τρία δοκάρια, αλλά και η αντίπαλος του άλλα δύο. Προφανώς δίκαιο τελικό αποτέλεσμα. Ο δε Ατρόμητος, προέρχεται από ήττα 1-0 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό. Παιχνίδι, πάντως, στο οποίο οι Περιστεριώτες έχουν πολλά και σοβαρά παράπονα τόσο για την φάση του γκολ, όσο και για ένα χέρι πέναλτι που ζήτησαν και δεν τους δόθηκε.

εκτος αποστολης ο Λαζαρος

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Εκπλήξεις ο Κάναντι

Χωρίς τον στράικερ Ματσόλα και τον μέσο Ντουάρτε ο Παναιτωλικός, ενώ εκτός αποστολής τέθηκαν ο αμυντικός Μεντίνα και ο εξτρέμ Γιάκολις. Το στρατόπεδο του Ατρομήτου, ο κάνω την έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός αγώνα τόσο το στράικερ Μανούσο, όσο και τον εξτρέμ Χριστοδουλόπουλο. Αμφότεροι βασικοί συνήθως στα πλάνα του. Πάγια εκτός ο βασικός γκολκίπερ Γιαννιώτης.

19η αγωνιστικη σουπερ λιγκ

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις