Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Φουλ δράση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Φουλ δράση

Σούπερ Λιγκ 2 - 4η αγωνιστική: Μεγάλο παιχνίδι Λεβαδειακός-Ξάνθη και δοκιμασία Διαγόρα με Ιωνικό στη Ρόδο - Πρεμιέρα στα Τρίκαλα για τη Δόξα

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ 2. Το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει είναι ασφαλώς αυτό των Τρικάλων, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Δόξα Δράμας. Αυτό είναι και το παρθενικό παιχνίδι της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αναμενόταν η απόφαση για την αδειοδότηση της και δεν είχε παίξει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. 

Τα Τρίκαλα σε άριστο μομέντουμ και από ισοπαλία 1-1 στον Ιωνικό, αν και προηγούταν ως το 90’ και ισοφαρίστηκαν με αυστηρό πέναλτι. Μόνη απώλεια ο επιθετικός Στεφανίδης στους γηπεδούχους. Ο σέντερ μπακ Νιμπά και οι χαφ Μενσά και Χαμόν εκτός για τη Δόξα. Γεμάτη νέα παιδιά η αποστολή της.

isopaloi sthn premiera ofi kai diagoras

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Στη Ρόδο

Με δύο ισοπαλίες και μία νίκη συνεχίζει ο Διαγόρας που παραμένει στις πρώτες θέσεις. Υποδέχεται δε τον Ιωνικό ο οποίος μετά τη νίκη της πρεμιέρας δεν έχει χαμογελάσει ξανά. Οι Ροδίτες προέρχονται από σπουδαίο αλλά απόλυτα δίκαιο διπλό στη Λάρισα κοντά στο τοπικό Απόλλωνα. Ο δε Ιωνικός έσωσε τον βαθμό κόντρα στα Τρίκαλα 1-1 με ένα πέναλτι στην εκπνοή. Επιστρέφει ο Σμυρλής για τους γηπεδούχους, παραμένουν όμως έξω ο μπακ Καρατάσιος και ο μέσος Κωστούλας. Μόνη απουσία στους Νικαιώτες ο επιθετικός Βλάχομητρος.

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Στην Ιεράπετρα

Ένα πέναλτι που συνοδεύτηκε με αποβολή στο 56’ κόστισε την πρώτη ήττα την σεζόν, 2-0 στην Παναχαϊκή για τον ΟΦΙ. Ο οποίος υποδέχεται απόψε τον Απόλλωνα Λάρισας που μετράει δύο σερί ήττες και δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος. Τιμωρημένος ο μπακ Μασουέρο για τους Κρητικούς ππυ δεν έχουν έτοιμους των μέσο Αποστολίδη και τον μπακ Σέχου. Εκτός ο γκολκίπερ Γλύκος για τον Απόλλωνα.

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Ντερμπάρα στην Κρήτη

Στα Χανιά θα δοκιμαστεί ο Εργοτέλης σε ένα γνήσιο ντέρμπι Χανίων-Ηρακλείου στην Κρήτη. Οι Χανιώτες μολονότι πίεσαν πολύ τον Καραϊσκάκη στην Άρτα εντέλει αρκέστηκαν στην ισοπαλία, έχοντας απωλέσει τουλάχιστον δυο τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να κερδίσουν το ματς. Ο Εργοτέλης έχασε έδωσες από το Λεβαδειακό αν και δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλό του. Ο στόπερ Σαρρής και ο στράικερ Κουτάντος δεν υπολογίζονται για τους Ηρακλειώτες, ενώ οι γηπεδούχοι δεν ποντάρουν στο στράικερ Κάσσο.

ποντο στη ροδο η παναχαικη

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Στην Πάτρα

Από την πρώτη νίκη της στην σεζόν προέρχεται η Παναχαϊκή η οποία επιβλήθηκε της Ιεράπετρας 2-0. Καθαρή και δίκαιη νίκη για τους Πατρινούς που υποδέχονται τον Καραϊσκάκη, προερχόμενο από ισοπαλία 1-1 με τα Χανιά, σε ματς που γλίτωσε από βέβαιη ήττα. Ο μέσος Μπρουζ και ο γκολκίπερ Μενκά είναι υ ατμόν, μόνη ουσιαστική απουσία στην Παναχαϊκή ο μέσος Παπαδόπουλος. Για τον Καραϊσκάκη εκτός οι μέσοι Ν΄Γκομπά, Ναζίμ, Χατζηδίμπας, νοκ άουτ και ο στράικερ Λουίς Φελίπε και ο τερματοφύλακας Χουάντερσον.

Σούπερ Λιγκ 2 – 4η αγωνιστική: Στη Λιβαδειά

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Ξάνθη. Και οι δύο ομάδες από τα φαβορί για την μάχη ανόδου. Η Παναχαϊκή προέρχεται από τη νίκη επί του Εργοτέλη, ενώ η Ξάνθη δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο και τελευταίο της ματς ήταν η αγχωτική νίκη 1-0 επί του Ιωνικού. Χωρίς Μνυτίδη οι Βοιωτοί, λειπει ο Μπριλάντε για τους “ακρίτες”, ενώ πάγια απέχουν και ο φορ Βασίλεφ και ο μπακ Πέτροβιτς.

gia defteri niki o levadeiakos

Δείτε ακόμη: 

Νίκη και εκδίκηση η Αρσεναλ, διπλό πρωτιάς η Μάντσεστερ Σίτι
Γούρι ο Μήτρογλου, νίκη ο Άρης 1-0 επί της ΑΕΛ στου Χαριλάου
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις