Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Με στιλέτο στα δόντια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Με στιλέτο στα δόντια!

Ιταλία - κύπελλο: Η Αταλάντα με παίκτη λιγότερο 3-2 τη Λάτσιο, πέρασε στα ημιτελικά - Με τεσσάρα για “derby d’ Italia” η Γιουβέντους

Ιταλίακύπελλο: Σε ένα ματς που έσπασε καρδιές για το κύπελλο Ιταλίας, η Αταλάντα έστω κι αν ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, πήρε τεράστια νίκη-πρόκριση 3-2 επί της Λάτσιο! Οι Μπεργακμάσκι προηγήθηκαν με τέρμα του Τζιμσίτι από πολύ νωρίς (7’) αλλά η απάντηση των Ρωμάιων ηταν άμεση. Στο 17’ ο Μουρίκι έφερε το ματς στα ίσα και στο 34’ η Λάτσιο ολοκλήρωσε την -προσωρινή- ανατροπή. Ο Ασέρμπι ήταν ο σκόρερ για το 1-2, αλλά αυτό δεν ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου! Αφού στο 37’ ο Μαϊνόφσκι πέτυχε το 2-2.

Στην επανάληψη τα …όπλα κρύωσαν.Αλλά άλλαξαν και οι ισορροπίες. Η Αταλάντα έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 54’ λόγω αποβολής του Παλομίνο. Αλλά στην αμέσως επόμενη φάση έπιασε στον ύπνο τη Λάτσιο και με τον Μίραντσιουκ στο 57’ έκανε το 3-2. Και μάλιστα στο 67’ έχασε και πέναλτι για το 4-2 ο Ζαπάτα! Τελικά το σκορ το διατήρησε ως το τέλος και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Νάπολι-Σπέτσια.

ανετα η Γιουβεντους

Ιταλία – κύπελλο: Η Γιουβέντους τεσσάρα και… “derby d’ Italia”

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Γιουβέντους απλά ολοκλήρωσε το καθήκον της και απέκλεισε την Σπαλ. Ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και δυναμικότητας, δεν θα μπορούσε να σταματήσει τη “Βέκια Σινιόρα” που τη διέλυσε 4-0 (Μοράτα 16’ πεν., Φραμπότα 33’, Κουλουσέφσκι 78’, Κιέζα 90’) και πέρασε στους “4” όπου να βρει αντίπαλο την Ιντερ στο μεγάλο Derby d’ Italia!

Δείτε ακόμη:

Τέσσερις ισοπαλίες και νίκες για Τρίκαλα, Εργοτέλη στη Σούπερ Λιγκ 2
Πέμπτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, πέρασε με διπλό 2-0 στο Βόλο!
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις