Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Οι αποστολές των δύο ομάδων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Οι αποστολές των δύο ομάδων

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Η ΑΕΚ μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα ρίχνεται απόψε (21:30) στη «μάχη» του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα ρίχνεται απόψε (21:30) στη «μάχη» του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ένωση θέλει από το πρώτο παιχνίδι κιόλας να καθαρίσει την πρόκριση, για να μην μπει σε μπελάδες, με τον Μανόλο Χιμένεθ όμως να προβαίνει σε εκτεταμένο ροτέισον. Οι ”κιτρινόμαυροι” πάντως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού από την έλευση του Χιμένεθ και έπειτα μετρούν διαδοχικές νίκες ενώ δύσκολα δέχεται γκολ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα αλλάξει κατά πολύ την ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με τους Αλμπάνη, Μαχαίρα και Σιμάνσκι να αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ στην αποστολή επέστρεψε μετά από καιρό ο Χνιντ αλλά και ο Ραντόνια.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Χιμένεθ, αυτό θα είναι με τον Αθανασιάδη κάτω από την εστία, τους Ραντόνια και Λόπες στα άκρα της άμυνας και τους Χνιντ και Σβάρνα στο κέντρο αυτής. Στη μεσαία γραμμή οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος θα έχουν τον ρόλο των αμυντικών χαφ και μπροστά τους οι Μαχαίρας, Τάνκοβιτς και Αλμπάνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα.

ΑΕΚ

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων

Εκτεταμένο rotation θα κάνει αύριο (20/1) ο Γιώργος Παράσχος στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης άφησε εκτός τους Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδη, Κολ και Ντάουντα ώστε να πάρουν ανάσες. Νοκ άουτ λόγω ενός μικροτραυματισμού είναι ο Μαρκ Φερνάντεθ όπως και ο μακροχρόνια τραυματίας Ιωαννίδης και αναμένονται αρκετές αλλαγές.

Η αποστολή του είναι η εξής: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Λισγάρας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Βιτλής, Φατιόν, Κιτόκο, Ρόδης, Καραγκούνης, Κάλισιρ, Ριγόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις