Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πήρε το ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πήρε το ντέρμπι

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβερκούζεν 2-1 την Ντόρτμουντ ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ - Σπουδαία νίκη και η Γκλάντμπαχ, 1-0 την Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έδειξε τα δόντια της η Λεβερκούζεν, επιβλήθηκε 2-1 της Ντόρτμουντ και επέστρεψε στις επιτυχίες την σημαντικότερη στιγμή. Σε ντέρμπι, στο ματς που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στη μάχη κορυφής. Μάλιστα η Μπάγερ έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε σε θέση οδηγού λίγο αφότου είχε ισοφαριστεί. Το 1-0 πέτυχε ο Ντιαμπί από νωρίς (14’) και χάθηκαν φάσεις για δεύτερο τέρμα. Στο 67’ η Ντόρτμουντ που δεν παράτησε το παιχνίδι ισοφάρισε με τον Μπραντ, όμως η Λεβερκούζεν με τον Βιρτζ στο 80’ πέτυχε το χρυσό γκολ που της χάρισε τη νίκη.

Στο Μένχενγκλαντμπαχ η Μπορούσια πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη φορμαρισμένη Βέρντερ, Ηταν καλύτερη σε όλο το ματς, αλλά στόχο βρήκε μόνο σε μία φάση, με τον Ελβέντι να είναι ο χρυσός σκόρερ. Η Βόλφσμπουργκ ήταν το φαβορί στο ματς με την ουραγό Μάιντζ και το απέδειξε. Η γηπεδούχος άντεξε 65’, αλλά όταν ο Μπίαλεκ έλυσε το γόρδιο δεσμό με το 1-0 όλα πήραν το δρόμο τους. Ηταν θέμα χρόνου να καθαρίσει το ματς η Βόλφσμπουργκ και το πετυχε με τον Βεγκχορστ στο 80’.

Σκόραρε ο Ρούντι

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Η Χόφενχαϊμ

Μεγάλο διπλό πήρε η Χόφενχαϊμ, επιβλητική νίκη 3-0 στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα. Και μολονότι καμία εκ των δύο δεν κινδύνευε, η νίκη της Χόφενχαϊμ την έφερε πάνω από την αντίπαλό της. Εφτασε πια στους 19 και απομακρύνθηκε με κρίσιμη διαφορά πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν ο Ρούντι στο 33’ και ο Κράμαριτς στο 68’ και το 88’.

Πλησιάζει τις θέσεις Ευρώπης η Γκλάντμπαχ

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις