Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Δεν έχει προσαρμοστεί ο Πέπε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δεν έχει προσαρμοστεί ο Πέπε

Πέπε Ολυμπιακός: Ο Πέπε δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Πέπε, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να δαπανά ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον παίκτη από την Γκιμαράες που ανήκε. Ο Πέπε δεν έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τον Πέδρο Μαρτίνς, με τις συμμετοχές να είναι λίγες ενώ το 2021 δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Για την ώρα, οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν πως ο Πέπε δυσκολεύεται στην προσαρμογή και θέλει το χρόνο του αλλά και δουλειά για να αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «Πειραιώτες».

Πέπε – Ολυμπιακός: Λίγα λόγια για τον Πορτογάλο

Ο Πέντρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, γνωστός και ως Πεπέ, είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος/αμυντικός μέσος για τον Ολυμπιακό. Ο Πεπέ εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της Μπενφίκα στην ηλικία των 12 ετών από την ομάδα της πατρίδας του, Ασοσιασάο Σοσιάλ Κουλτουράλ ε Ρεκρεατίβα ντα Κάζα ντ Μπενφίκα ντε Βιζέου. Στις 26 Αυγούστου 2015, ακόμα έφηβος, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Μπενφίκα Β, παίζοντας σε ολόκληρη τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Ολιβεϊρένσε για τη Σεγούντα Λίγα.

Ο Πεπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στις 13 Φεβρουαρίου 2016, στην ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Ακαδέμικο ντε Βιζεού.Τη σεζόν 2016–17, σκόραρε τέσσερις φορές (όλα με πέναλτι) σε 38 εμφανίσεις, για να βοηθήσει την ομάδα να τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Στις 21 Αυγούστου 2017, ο Πεπέ εντάχθηκε με δανεισμό στην Εστορίλ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέιρα Λίγα με τον σύλλογο έξι ημέρες αργότερα, ως αλλαγή στην ήττα με 2-1 εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πεπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην πορτογαλική κορυφαία κατηγορία στις 30 Ιανουαρίου 2018, βοηθώντας στη νίκη με 3-0 επί της Τοντέλα, με μακρινό σουτ νωρίς στον αγώνα.

Πέπε Ολυμπιακός

Πέπέ: Βιτόρια Γκιμαράες, Ολυμπιακός

Πριν από τη σεζόν 2018-19, ο Πεπέ δανείστηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Στις 16 Ιουλίου 2019, συμφώνησε σε μόνιμη μετακίνηση με πενταετές συμβόλαιο. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπέ με τετραετές συμβόλαιο.

Σε όλα τα επίπεδα νέων, ο Πεπέ έκανε 78 συμμετοχές για την Πορτογαλία. Ο πρώτος του αγώνας για την Πορτογαλία U21 πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2016 στην ηλικία των 19, αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Ποντένσε στο 60ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης με 7-1 επί του Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2017. Επιπλέον, ο Πεπέ εκπροσώπησε τη Πορτογαλία U20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2017 στη Νότια Κορέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις