Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 14/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 14/1

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 75: Φαίνεται πως η μοίρα της Ελένης κρύβει πολλές άσχημες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες.

Φαίνεται πως η μοίρα της Ελένης κρύβει πολλές άσχημες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες. Το χειρότερο, όμως, είναι πως πολλές από αυτές τις στιγμές δεν τις έχουμε δει ακόμα. Τo νέο spoiler της σειράς είναι συνταρακτικό. Σύμφωνα με την εκπομπή Το πρωινό, ο Βόσκαρης την στοχοποιεί και μια νέα κατηγορία θα της αλλάξει και πάλι τη ζωή. Θα κατηγορηθεί ξανά για δολοφονία και αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Η Λενιώ συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τον φόνο του Διονύση Μπεκιάρη. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού.

Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της; Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους.

Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του; Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.

Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις