Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – κύπελλο: Δύο για την 8άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Δύο για την 8άδα

Ιταλία - κύπελλο: Αταλάντα και Κάλιαρι στο ένα παιχνίδι της ημέρας, η Σασουόλο με τη Σπαλ συμπληρώνουν το αποψινό πρόγραμμα

Ιταλίακύπελλο: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Κόπα Ιταλία απόψε. Η Σασουόλο υποδέχεται τη Σπαλ στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Γιουβέντους, η οποία απέκλεισε με άγχος και ιδρώτα χθες την Τζένοα. Σε καλή κατάσταση η Σασουόλο και με σχετικά εύκολο έργο δεδομένης της διαφοράς κατηγορίας. Δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή της τον ηγέτη της Μπεράρντι, αλλά και τον πολύτιμο μέσο Μπουραμπιά. 

Η Σπαλ παλεύει για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία βέβαια, αλλά δεν θα παρατήσει το κύπελλο. Δεν προκύπτει διάθεση να σνομπάρει το ματς και αναμένεται να παίξει με βασικούς. Εκτός μάχης ασφαλώς μένει ο σέντερ μπακ Οκόλι που είναι τιμωρημένος, ενώ ξεκουράζεται ο επιθετικός Εσπόζιτο.

Atalanta are huge favorites against cagliari

Ιταλία – κύπελλο: Στο Μπέργκαμο

Στο Μπέργκαμο διεξάγεται το έτερο παιχνίδι της βραδιάς. Η Αταλάντα τίθεται αντιμέτωπη της Κάλιαρι, με το νικητή να βρίσκει απέναντι του στον επόμενο γύρο όποιον επικρατήσει από το ζευγάρι Λάτσιο-Πάρμα. Ξεκάθαρο φαβορί η Αταλάντα φυσικά, Η οποία προέρχεται από πειστική νίκη 4-1 με την Μπενεβέντο. Σιωπηρή τιμωρία για τον ηγέτη γκόμενες ενώ δεν υπολογίζεται και ο μέσος Πάσαλιτς. Η Κάλιαρι έχει 10 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και τέσσερις σερί ήττες. Σε κάκιστο μομέντουμ και χωρίς τον πολύτιμο μέσο Ρογκ. Επιπλέον απουσιάζει ο σέντερ μπακ Κλάβαν και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Καρμπόνι.

cagliari plays host at Bergamo with Atalanta

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις