Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζον Τραβόλτα – Παρθενώνας: Η vintage φωτογραφία όταν επισκέφθηκε την Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα – Παρθενώνας: Η vintage φωτογραφία όταν επισκέφθηκε την Αθήνα

Τζον Τραβόλτα - Παρθενώνας: Ο Τζον Τραβόλτα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους καλύτερους και πιο διάσημους ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Τζον Τραβόλτα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους καλύτερους και πιο διάσημους ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο. Αρχικά έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του 1970, μετά τη εμφάνιση του στην τηλεοπτική σειρά «Welcome Back, Kotter» και ως πρωταγωνιστής στα «Saturday Night Fever» και «Grease». Η καριέρα του Τραβόλτα άλλαξε τη δεκαετία του 1990 με τον ρόλο του στην ταινία «Pulp Fiction» κι έκτοτε συνέχισε στις ταινίες του Χόλυγουντ, όπως το «Face/Off», «Ladder 49» και «Wild Hogs». Ο Τραβόλτα ήταν δύο φορές υποψήφιος για το Βραβείο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η πρώτη υποψηφιότητα του ήταν για την ερμηνεία του στην ταινία «Saturday Night Fever» και η δεύτερη για το «Pulp Fiction».

Μια σπάνια φωτογραφία με τον Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. Στο προφίλ της στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράζεται συχνά ρετρό φωτογραφίες και σπάνια «κλικ» που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα από ένα ταξίδι του στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’80. Γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη: «Συνέβη στην Ακρόπολη: Ο Τζον Τραβόλτα μπροστά στον Παρθενώνα σε μια επίσκεψη του στην Ελλάδα στη δεκαετία του 80. Ο χαρισματικός ηθοποιός κατάφερε να παραμείνει στην αφρόκρεμα του Χόλιγουντ για πέντε δεκαετίες, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προσωπικά πλήγματα, όπως η απώλεια και των δύο συζύγων του από καρκίνο και ο θάνατος του εφήβου γιου του από επιληπτική κρίση».

Τζον Τραβόλτα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις