Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δύο ματς στο πρόγραμμα 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δύο ματς στο πρόγραμμα 

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Σίτι υποδέχεται την Μπράιτον για να μειώσει από την κορυφή και στο Λονδίνο έχει ντέρμπι, Τότεναμ εναντίον Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της αγγλικής Πρέμιερσιπ. Στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται την Μπράιτον. Η Σίτι των εκατομμυρίων του Γουαρδιόλα έχει ήδη μείνει εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, αν και με δύο ματς λιγότερα. Ως εκ τούτου η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την 17η της κατάταξης Μπράιτον είναι εκ των ων ουκ άνευ. Σε καραντίνα ο Σέρχιο Αγουέρο, επιστρέφει όμως ο Στέρλινγκ για την Σίτι. Άγνωστο αν o Γουαρδιόλα ρισκάρει με τον Τόρρες οποίος ήταν σε καραντίνα αλλά πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του.

Η Μπράιτον πέρασε στα πέναλτι την Νιούπορτ και προκρίθηκε στο κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα προέρχεται την ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Γουλβς. Δεν μοιάζει να είναι η ομάδα που μπορεί να απειλήσει την Σίτι στο “Ετιχαντ”. Εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Μπισούμα, παραμένουν εκτός ο στράικερ Κόνολι, ο παρτενέρ του Γουέλμπεκ, ο αμυντικός Λάμπτι και ο Λαλάνα! Διόλου “λίγες” αυτές οι απουσίες ενόψει ενός τόσο δύσκολου αγώνα.

Mourinho has almost a full squad

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο διεξάγεται το ντέρμπι της Τότεναμ με την Φούλαμ, εν αναβολής από την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Σοβαρή και προσηλωμένη η Τότεναμ πέρασε άνετα 5-0 την Μάριν στο κύπελλο. Από την πλευρά της η Φούλαμ επιβλήθηκε 2-0 και προκρίθηκε κοντά στην ΚΠΡ στο κυπελλικό ντέρμπι. Χωρίς νέα προβλήματα τα σπιρούνια, με την κατά τεκμήριο ισχυρότερη 11άδα της και η Φούλαμ.

fulham plays host at Tottenham

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις