Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Μπάρτσα και Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Μπάρτσα και Μπάγερν

Ευρώπη - Ποδόσφαιρο: Ημιτελικός Σούπερ Καπ με Σοσιεδάδ για τους Καταλανούς, με το Κίελο εκτός έδρας σε νοκ άουτ για την πρόκριση οι Βαυαροί 

ΕυρώπηΠοδόσφαιρο: Σε μόνο νοκ άουτ παιχνίδι για την ημιτελική φάση του σούπερ καπ Ισπανίας η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται κόντρα την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το φορμάρισμα του Μέσι έχει ανεβάσει επίπεδο την Μπαρτσελόνα που προέρχεται από καλές εμφανίσεις με τελευταία την άνετη νίκη 4-0 κόντρα στη Γρανάδα. Η Σοσιεδάδ, αντιθέτως, είναι σε κάκιστη κατάσταση, έχασε επαφή με το φορμάρισμα που έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν και στα τελευταία 12 ματς μετράει μόλις μία νίκη!

Χωρίς νέα προβλήματα η Μπάρτσα, με μόνιμες απουσίες τους Πικέ, Ρομπέρτο και Φαρτί. Η Σοσιεδάδ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ελουστόνδο, τον μέσο Νταβίντ Σίλβα και άλλους μόνιμα τραυματίες που δεν διαφοροποιούν τα πλάνα του Ιμανόλ. Ο οποίος πήρε 29 άτομα στην αποστολή και θα καταλήξει στην 18άδα λίγο πριν το παιχνίδι. Το οποίο θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, στην Κόρδοβα. Χωρίς θεατές λόγω covid19 φυσικά.

sociedad won only once of the 12 previous games

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Απαντήσεις

Για το δεύτερο γύρο του γερμανικού κυπέλλου, η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται από τη Χόλσταϊν Κίελο εκτός έδρας. Προέρχεται, δε, από ήττα με την Γκλάντμπαχ, ήττα με ανατροπή του σκορ μάλιστα που θορύβησε τον Χάνσι Φλίκ. Εκτός αποστολής ο Κομάν λόγω τραυματισμού, απέχουν και οι Τσούπο-Μοτίνγκ και Γκόρετσκα. Αλλως πλήρης η Μπάγερν, για να δώσει απαντήσεις.

bayern lost from gladbach and seek for a comeback

Δείτε ακόμη:

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις