Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Μπάρτσα και Μπάγερν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Μπάρτσα και Μπάγερν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ευρώπη - Ποδόσφαιρο: Ημιτελικός Σούπερ Καπ με Σοσιεδάδ για τους Καταλανούς, με το Κίελο εκτός έδρας σε νοκ άουτ για την πρόκριση οι Βαυαροί 

13.01.2021 | 15:17

ΕυρώπηΠοδόσφαιρο: Σε μόνο νοκ άουτ παιχνίδι για την ημιτελική φάση του σούπερ καπ Ισπανίας η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται κόντρα την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το φορμάρισμα του Μέσι έχει ανεβάσει επίπεδο την Μπαρτσελόνα που προέρχεται από καλές εμφανίσεις με τελευταία την άνετη νίκη 4-0 κόντρα στη Γρανάδα. Η Σοσιεδάδ, αντιθέτως, είναι σε κάκιστη κατάσταση, έχασε επαφή με το φορμάρισμα που έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν και στα τελευταία 12 ματς μετράει μόλις μία νίκη!

Χωρίς νέα προβλήματα η Μπάρτσα, με μόνιμες απουσίες τους Πικέ, Ρομπέρτο και Φαρτί. Η Σοσιεδάδ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ελουστόνδο, τον μέσο Νταβίντ Σίλβα και άλλους μόνιμα τραυματίες που δεν διαφοροποιούν τα πλάνα του Ιμανόλ. Ο οποίος πήρε 29 άτομα στην αποστολή και θα καταλήξει στην 18άδα λίγο πριν το παιχνίδι. Το οποίο θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, στην Κόρδοβα. Χωρίς θεατές λόγω covid19 φυσικά.

Ευρώπη – Ποδόσφαιρο: Απαντήσεις

Για το δεύτερο γύρο του γερμανικού κυπέλλου, η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται από τη Χόλσταϊν Κίελο εκτός έδρας. Προέρχεται, δε, από ήττα με την Γκλάντμπαχ, ήττα με ανατροπή του σκορ μάλιστα που θορύβησε τον Χάνσι Φλίκ. Εκτός αποστολής ο Κομάν λόγω τραυματισμού, απέχουν και οι Τσούπο-Μοτίνγκ και Γκόρετσκα. Αλλως πλήρης η Μπάγερν, για να δώσει απαντήσεις.

Δείτε ακόμη:

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ
Exit mobile version