Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανάσα για Βαλένθια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανάσα για Βαλένθια

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε με μεγάλο διπλό 1-0 από την έδρα της Βαγιαδολίδ - Νίκες για Λεβάντε και Κάντιθ, 2-1 την Εϊμπάρ και 3-1 την Αλαβές αντίστοιχα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τεράστιας αξίας νίκη πήρε η Βαλένθια στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ. Οι “Νυχτερίδες” δραπέτευσαν με το 0-1 από το “Ζοσέ Θορίγια” με τέρμα του Κάρλος Σόλερ στο 76’ και ανέπνευσαν βαθιά. Πλέον Η Βαλένθια έχει φτάσει στους 19 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Έλτσε που βρίσκεται στην 18η θέση εντός επικίνδυνης ζώνης. Η Λεβάντε πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην Εϊμπάρ, 21 με σκόρερ τους Μελέρο (65’) και Μοράλες (76’). Για την Εϊμπάρ είχε σκοράρει στο 52’ ο Ινούι. Αλλά το τέρμα δεν στάθηκε αρκετό για να της δώσει έστω έναν βαθμό.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Κάντιθ, τέλος, έφτασε άνετα στη νίκη 3-1 επί τις Ντεπορτίβο Αλαβές, με σκόρερ τους Άλεξ (15’), Λοθάνο (56’) και Άλφαρο Νεγρέδο (68’). Το έργο της πάντως έγινε ευκολότερο όταν η Αλαβές, που είχε ισοφαρίσει στο 23’ με τον Χοσελού, έμεινε με παίκτη λιγότερο. Αυτό, διότι αποβλήθηκε στο 50’ ο Αλμπερτο Ροντρίγκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ετσι οι Βάσκοι τέλειωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

cadiz won 3-1 against levante

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις