Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – FA Cup: Μόνο μία έκπληξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA Cup: Μόνο μία έκπληξη

Αγγλία - FA Cup: Η Γουέστ Μπρομ αποκλείστηκε 3-2 στα πέναλτι από την Μπλάκπουλ - Με άγχος πέρασαν Εβερτον, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ - Τα Κυριακάτικα ματς

ΑγγλίαFA Cup: Χωρίς πολλές εκπλήξεις συνεχίστηκε η δράση στο αγγλικό κύπελλο, αλλά και δεν έλειψαν τα.. ζόρια για κάποιες ομάδες. Επί παραδείγματι, η Εβερτον, χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει 2-1 τη Ρόδεραμ, παρά τη διαφορά κατηγορίας που έχουν. Λυτρωτής των “ζαχαρωτών” ο Ντουκουρέ με γκολ στο 93’. Θύμα έκπληξης, πάντως, το μοναδικό για ομάδα της πρέμιερσιπ το Σάββατο, έπεσε η Γουέστ Μπρομ που αποκλείστηκε στα πέναλτι 3-2 από την Μπλάκπουλ, μετά από ένα επικό ματς που έληξε 2-2 στα 90 και τα 120’.

Την παράταση χρειάστηκε και η Φούλαμ που απέκλεισε εντέλει 2-0  την ΚΠΡ, αλλά και η Αρσεναλ που τα βρήκε σκούρα με τη Νιούκαστλ. Οι κανονιέρηδες πέρασαν 2-0 στην παράταση. Ενώ με άγχος πήρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 τη Γουότφορντ.

Με ένα γκολ του νεαρού Μακτόμινεϊ πέρασε η Γιουνάιτεντ

Αγγλία – FA Cup: Τα ματς της Κυριακής

Στο πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αναμετρήσεις της Μάμντσεστερ Σίτι με την Μπέρμιγχαμ. Αλλά και η έξοδος της Λιντς στο λαντρο της Κρόουλι. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα είναι και το Νιούπορτ-Μπράιτον, ενώ ευκολότερο φαινομενικά έργο έχει η Τότεναμ εκτός έδρας με την άσημη Μαρίν. 

δύσκολα πέραασε η Εβερτον στο κύπελλο

Δείτε ακόμη: 

Επαφή Κονέ – Παπασταθόπουλου
Με Τορίνο για επιστροφή στα τρίποντα η πρωτοπόρος Μίλαν
Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις