Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Τα δύσκολα, εύκολα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Τα δύσκολα, εύκολα

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αλλά η ποιότητά του και οι αλλαγές του Γκαρσία έκαναν το 0-1 του 11’, άνετη νίκη  3-1 στο φινάλε

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Ένα …υπόσχόμενο αγχωτικό απόγευμα ο ΠΑΟΚ το έκανε ευκολότερο και έφτασε σε μία άνετη νίκη 3-1 επί του Βόλου. Η ομάδα της Θεσσαλίας αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και προηγήθηκε 0-1 με σουτ του Κιάκου στο 11’. Ο ΠΑΟΚ θορυβήθηκε και σοκαρίστηκε από το τέρμα αυτό και έδωσε χώρο στοπ Βόλο που λίγο έλειψε να κάνει δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Προϊόντος του χρόνου πάντως ο δικέφαλος πήρε μέτρα και απείλησε την εστία του Κλέιμαν. 

Η πίεση έφερε κόρνερ στο 27΄ στην εξέλιξη του οποίου ο ΠΑΟΚΚ κέρδισε ορθά πέναλτι σε χέρι του Ριέστρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σβαμπ και έφερε το ματς στα ίσα 1-1. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσες, ο ΠΑΟΚ πίεσε αλλά η μεγάλη φάση δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Σβαμπ εκτελεί πέναλτι για το 1-1 του ΠΑΟΚ με το Βόλο

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος ο Γκαρσία πέρασε στην 11άδα τους Καντουρί και Βιερίνια. Εδωσε έτσι επιθετική πνοή στον ΠΑΟΚ που πίεσε εντονότερα πια και βρήκε το γκολ στο 66’. Πάλι στην πίεση ο ΠΑΟΚ πήρε δύο σερί κόρνερ και στο δεύτερο ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Ινγκασον που δεν αστόχησε και με το κεφάλι πέτυχε το 2-1. Αυτό ήταν και το έναυσμα να γίνει το ματς γρήγορο εκατέρωθεν. Ο Βόλος προσπάθησε να επιτεθεί και έδωσε χώρους στον ΠΑΟΚ που διαχειρίστηκε καλά το ματς. Και μάλιστα βρήκε και τρίτο τέρμα. Ο Κρμέμντσικ που είχε περάσει στο ματς, έφυγε στην κόντρα μόνος του έκανε το πλασέ, για το 3-1.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σβαμπ 29’, Ινγκασον 66’, Κρμέντσικ 90’ – Κιάκος 11’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: .

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθ. Τζηλος, ΒΟΗΘΟΙ: Πολ. Κωσταράς, Γεωργ. Χριστάκογλου, VAR: Μανούχος.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης – Περέιρα (Βιερίνια 46’), Κρέσπο, Ινγκασον, Αλβες – Σβαμπ, Εσίτι (Ελ Καντουρί 46’) – Τζόλης (Μουργκ 78’), Ουάρντα, Ζίβκοβιτς – Σφιντέρσκι (Κρμέντσικ 68’).

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεζ): Κλέιμαν – Γκρίλο, Σάντσεζ, Μήτογλου, Φεράρι – Ριένστρα, Κιάκος (Μαρτίνεζ 68’) – Μπαρτόλο, Περέα (Νίνης 64’), Ρενάτο Σάντος – Δουβίκας.

φάση του αγώνα ΠΑΟΚ βόλος

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις