Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Μπάρτσα επιστρέφει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Μπάρτσα επιστρέφει!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Μεγάλο διπλό 4-0 στη Γρανάδα, μείωσε στους τρεις από τη Ρεάλ που σκάλωσε 0-0 στην Παμπλόνα - Σπουδαία νίκη και η Σεβίλλη 3-2 τη Σοσιεδάδ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Εχει ξυπνήσει για τα καλά η Μπαρτσελόνα και αν συνεχιστούν οι γκέλες των πρωτοπόρων η μάχη κορυφής θα πάρει πραγματικά φωτιά. Οι Καταλανοί πέρασαν με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της Γρανάδα με δύο γκολ του Μέσι κι άλλα δύο του Γκριεζμάν! Ήταν μακράν η καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους οι Μπλαουγκράνα μείωσαν την διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς. Αν και έχουν τρία παιχνίδια περισσότερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης, καταπονημένη από το ταξίδι-θρίλερ έκανε γκέλα στην Παμπλόνα. Εφερε 0-0 με την Οσασούνα, έχοντας ταξιδέψει την ύστατη ώρα από την χτυπημένη απ τις θύελλες Μαδρίτη προς την Χώρα των Βάσκων. Η απόδοση των παικτών του Ζιντάν δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα και με δύο ακυρωθέντα γκολ του Μπενζεμά το 0-0 στο “Ελ Σαδάρ” ήταν το τελικό σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το σώου Εν Νεσίρι

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας, την παράσταση έκλεψε ο Γιουσέφ Εν Νεσιρί! Ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα και πετυχε χατ-τρικ. Και κατάφερε έτσι να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη Σεβίλλη σε σπουδαία νίκη επίο της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιάνοι επιβλήθηκαν 3-2 των Βάσκων και μπήκαν γερά στη μάχη της τετράδας, ου μην και του τίτλου! Μεγάλη νίκη σε ένα φοβερό ματς με πάμπολλες καλές φάσεις, ακόμα και το 3-2 φαντάζει φτωχό συγκριτικά με όσα έγιναν στο γήπεδο!

Δείτε ακόμη: 

Επαφή Κονέ – Παπασταθόπουλου
Με Τορίνο για επιστροφή στα τρίποντα η πρωτοπόρος Μίλαν
Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις