Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Δίνει απαντήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Δίνει απαντήσεις

Serie A - προαναγγελία: Η Μίλαν μετά την πρώτη ήττα της χρονιάς με τη Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην άλλη ομάδα του Τορίνο

Serie A – προαναγγελία: Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση της Αταλάντα η οποία φιλοξενείται εκτός έδρας από την Μπενεβέντο. Και θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό Siri που την διατηρεί ένα βήμα από την εξάδα Ευρώπης. Εξίσου καλή κατάσταση, πάντως, είναι και η γηπεδούχος η οποία μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Στη Γένοβα η Τζένοα θα υποδεχτεί την Μπολόνια με μόνο στόχο το τρίποντο που θα την απεγκλωβίσει από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολο έργο πάντως, απέναντι σε μία Μπόλονια η οποία μετράει πέντε σερί ισοπαλίες και διατηρείται άνετα μακριά από προβλήματα παραμονής.

Serie A – προαναγγελία: Στο “Σαν Σίρο”

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 21.45 στο Μιλάνο. Εκεί όπου η Μίλαν θα υποδεχτεί την Τορίνο στο πρώτο της παιχνίδι μετά το σπάσιμο του αήττητου προ λίγων 24ώρων. Η Ροσονέρι θέλουν να ξεχάσουν το 0-1 από την Γιουβέντους και να απαντήσουν με νίκη κόντρα στην άλλη ομάδα τωρινό την ομώνυμη Γκρανάτα. Η Τορίνο πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και μετράει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της.

Δείτε ακόμη: 

Ο Κάτας έρχεται στον μπασκετικό ΠΑΟ, σαν προπονητής αυτή τη φορά!
Πέρασαν Κρύσταλ Πάλας και Λίβερπουλ στο κύπελλο
Επίδειξη δύναμης η Βιγιαρεάλ 4-0 τη Θέλτα εκτός έδρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις