Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κρούση της Σταντάρ Λιέγης για τον Κάιπερς

Κάιπερς - Σταντάρ Λιέγης: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Het Belang van Limburg», η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον 23χρονο άσο του Ολυμπιακού

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ούγκο Κάιπερς δείχνει η Σταντάρ Λιέγης. Ο Βέλγος, που μετράει εξαιρετικές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς  ως έξτρα λύση για την επίθεση. Μετά από τις Αζαξιό και Λάρισα, η Σταντάρ Λιέγης έχει στη λίστα της τον 23χρονο, στον οποίο υπόσχεται θέση βασικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκεφτόταν να τον παραχωρήσει, όμως από τη στιγμή που επιστρέφει στη δράση ο Αχμέντ Χασάν και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επιλέξει τον Χιλάλ Σουντανί ως τον πρώτο επιλαχόντα για τη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τον Αιγύπτιο και τον Ελ Αραμπί, ο χώρος για τον Βέλγο επιθετικό είναι περιορισμένος.

“Δυστυχώς ο κορονοϊός προκάλεσε μερικές επιπλοκές και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται για να σε καταστρέψουν. Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέφω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης”, είχε γράψει ο Χασάν στο Instagram.

Ούγκο Κάιπερς
Κάιπερς – Σταντάρ Λιέγης: Το βλέμμα του Μαρτίνς στον… Χασάν!

Κάπως έτσι, ο Κάιπερς κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα! Βέβαια, ο Κάιπερς είναι περιζήτητος, με αρκετούς να τον θέλουν είτε με δανεισμό, είτε με μεταγραφή. Αν και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες τον έχουν κατατάξει στους πολύ καλούς παίκτες. Και μία από αυτές είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, η Σταντάρ Λιέγης. Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg», ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οπως και πριν από ενάμιση χρόνο, ήταν η Σταντάρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, την οποία και είχαν απορρίψει οι Ερυθρόλευκοι.

Στο δημοσίευμα τονίζεται επιπλέον, ότι ο Κάιπερς αποτελεί τον πρώτο στόχο της Σταντάρ και δεν αποκλείεται να γίνει προσφορά για μεταγραφή του και όχι για δανεισμό, με δεύτερο στη σχετική λίστα τον 28χρονο Σουηδό φορ, Κρίστοφερ Νίμαν, της Νόρκεπινγκ. Ο Μαρτίνς δεν έχει δώσει ακόμη το ελεύθερο να παραχωρηθεί ο Κάιπερς. Μπορεί να μην του έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά πιστεύει ότι είναι ποδοσφαιριστής πολύ μεγάλης ποιότητας και για αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις, με το… βλέμμα πάντα καρφωμένο στις κινήσεις του Χασάν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις